social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Λάμπει» στην κορυφή ο Αστέρας Βάρης, 2-1 στην Κω τον ΑΟ Πυλίου

«Λάμπει» στην κορυφή ο Αστέρας Βάρης, 2-1 στην Κω τον ΑΟ Πυλίου

Την ώρα που τριγύρω του έχει ξεσπάσει... πολυμέτωπος πόλεμος, ο Αστέρας Βάρης διαβαίνει το δικό του δρόμο στον 3ο όμιλο και, μάλιστα, ως οδηγός της κούρσας μετά από δέκα αγωνιστικές!

Σήμερα (12/11) το απόγευμα η ομάδα του Γ. Καβάση πέρασε νικηφόρα από την Κω όπου επικράτησε με 2-1 του ΑΟ Πυλίου, ανεβαίνοντας έτσι στην κορυφή της κατάταξης μετά την ήττα της Κορίνθου στο Άργος. Οι κυανόλευκοι μπήκαν αποφασιστικά στο παιχνίδι, παίρνοντας προβάδισμα δύο γκολ από το πρώτο εικοσάλεπτο. Στο 9' ο Ντούλιας αξιοποίησε κάθετη πάσα του Μπελαβράκη και με πλασέ έκανε το 0-1, ενώ στο 17' ο Γκιούρα δέχθηκε την πάσα του Ντούλια και από κοντά σημείωσε το 0-2. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση πριν την ανάπαυλα, μειώνοντας σε 1-2 με σουτ του Σχουλλή μετά από πάσα του Δρόσου στο 43'. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να φροντίζουν να κλείσουν τους χώρους και να φτάσουν εν τέλει στο «τρίποντο».

Διαιτητές: Γουρέλης, Τζέλος-Μπακογιάννης (Αθηνών)

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ (Στέφανος Χατζησεβαστός): Καζέλης, Συντιχάκης (83' Μπριλάκης), Χιντζίδης, Πολύζος, Μούλας, Τσιτσεκίδης (83' Λάντζιος), Κότζα, Σχουλλής (83' Αλεξούδης), Αλομπισάτ (46' Χατζηνικολάου), Δρόσος, Βουκομάνοβιτς

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Γκιούρα (60' Μανωλιάς), Μεϊμάρογλου, Μπάρα, Μάγγος, Μπελαβράκης (83' Καλύβας), Χριστίνης (60' Βασιλειάδης), Μπερνιδάκης, Ντούλιας (83' Μπάκας), Καλέλα (70' λ.τρ. Κοφσανίδης)

(photo: Σουλεϊμάν Σαρρής)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35