social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έβγαλε αντίδραση ο ΑΟ Πυλίου, 3-0 την ΑΕ Μυκόνου

Έβγαλε αντίδραση ο ΑΟ Πυλίου, 3-0 την ΑΕ Μυκόνου

Επέστρεψε στις νίκες ο ΑΟ Πυλίου και προσέγγισε ξανά τις θέσεις της σωτηρίας, δείχνοντας πως είναι έτοιμος να διεκδικήσει τις πιθανότητές του μέχρι τέλους.

Η ομάδα από την Κω υποδέχθηκε την ΑΕ Μυκόνου για την 22η αγωνιστική και επιβλήθηκε με 3-0, «χτίζοντας» την επικράτησή της από το πρώτο ημίχρονο. Μετά από ένα δυναμικό ξεκίνημα των φιλοξενούμενων, οι «βυσσινί» ήταν εκείνοι που πήραν «κεφάλι» στο σκορ, καθώς στο 32ο λεπτό ο Τζανουλίνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά μετά από φάουλ του Χατζηβασίλη για το 1-0. Δύο λεπτά μετά (34') ο Εσαλέ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 62' ο Δρόσος με διαγώνιο σουτ μετά από σέντρα του Τζανουλίνου.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Μουμπογιατζόγλου-Δαφερέρας (Πειραιώς)

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ (Στέφανος Χατζησεβαστός): Καζέλης, Τζανουλίνος (85' Αλιμερκάι), Μούλας, Μπριλάκης, Βουκομάνοβιτς (79' Κότζα), Μπρέμπος (85' Τσατσακλάς), Δρόσος (74' Λάντζιος), Μεντής, Χατζηνικολάου, Χατζηβασίλης (79' Συντιχάκης), Εσαλέ.

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Χαράλαμπος Παναγούλης): Διαμαντής, Ράγια, Αρκούδας (83' Δακτυλίδης), Κόρτσαμ (46' Κέμπε), Ιωσηφίδης, Πάγια, Μουρίκι, Παπαδόπουλος, Γκούφας (56' Καλογεράς), Πινέιρο (74' Ρέτσος), Ζγκούρι (83' Κουτρούτσος)

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35