social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε με Μπαρμπαρούση η Ρόδος από το Αίγιο (0-3)

Πέρασε με Μπαρμπαρούση η Ρόδος από το Αίγιο (0-3)

Ένα από τα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής με χαρακτήρα ντέρμπι στον 3ο όμιλο, εξελίχθηκε σε άνετη επικράτηση για τη Ρόδο.

Η ομάδα του Ν. Κουρμπανά πέρασε με επιτυχία από το γήπεδο της Αβύθου, όπου επιβλήθηκε με το εμφατικό 3-0 απέναντι στον Παναιγιάλειο, έχοντας ως πρωταγωνιστή και σκόρερ δύο τερμάτων τον Μπαρμπαρούση.

Μετά από ένα δυναμικό ξεκίνημα των γηπεδούχων στο παιχνίδι, οι πράσινοι ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα στο 24ο λεπτό χάρη σε πλασέ του Μπαρμπαρούση, με το 0-1 να παραμένει μέχρι την ανάπαυλα. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Παναιγιάλειος πίεσε για την ισοφάριση, έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες να φτάσει σε αυτή, όμως σε μία αντεπίθεση στο 60ο λεπτό δέχθηκε και δεύτερο πλήγμα, αυτή τη φορά με δυνατό πλασέ του Ζαχαρού σε αντεπίθεση (0-2). Έχοντας σαφές προβάδισμα, πλέον, η Ρόδος έφτασε και σε τρίτο γκολ, με τον Μπαρμπαρούση να βρίσκει δίχτυα στο 84' με πλασέ (0-3). Με αυτή τη νίκη, η ομάδα της Ρόδου παρέμεινε στο -4 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Κόρινθο.

Διαιτητές: Τσακαλής (Ηλείας), Καλαμπόκης-Τάκος (Αιτωλοακαρνανίας)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Μανούρας): Παπαδόπουλος, Σανδραβέλης, Λουκάς (73' Βίτος), Μωραΐτης, Τακίδης, Κίτος (90' Βιλανάκης), Φωκαΐδης, Τσίπρας, Μακρής, Πίσπας (57' Φλώρος), Λιάτος (57' Βασίλτσης)

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Μανουσάκης, Λάσκαρης, Ρόκα (88' Καρδάρης), Καψάλης, Ζαχαρός, Γονιωτάκης, Κανάκης, Ζανάκης (64' Λαθύρης), Δούμτσης (76' Γκολφινόπουλος), Μπαρμπαρούσης, Λίμα, Ζούνης (88' Πατσιαβούρας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35