social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο «χαλύβδινος» Εθνικός λύγισε με 1-0 τον ΑΟΑΝ!

Ο «χαλύβδινος» Εθνικός λύγισε με 1-0 τον ΑΟΑΝ!

Ένας Εθνικός από τα... παλιά, μπροστά σε δύο κατάμεστες εξέδρες στο γήπεδο Μοσχάτου που «κόχλαζαν», πήρε άλλο ένα «τρίποντο» και διατηρήθηκε σε απόσταση βολής από την κορυφή του 4ου ομίλου και τον πρωτοπόρο Πανιώνιο!

Με πρόσωπο του αγώνα τον Σεκούμπα που ήρθε από τον πάγκο για να δώσει τη λύση ένα τέταρτο πριν το φινάλε, οι Πειραιώτες επικράτησαν με 1-0 του ΑΟΑΝ και επέστρεψαν στις νίκες, μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής στο δημοτικό στάδιο Ζωγράφου. Οι κυανόλευκοι του Β. Χαντέ είχαν την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, φτάνοντας στο «χρυσό» γκολ στο 75', όταν σε σέντρα του Κυριαζή ο Σεκούμπα πετάχθηκε στην «καρδιά» της άμυνας και με άπιαστη κεφαλιά νίκησε τον γκολκίπερ Ψιμόπουλο για το 1-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Από την πλευρά τους, οι Κρητικοί πάλεψαν για το θετικό αποτέλεσμα και διαμαρτυρήθηκαν έντονα για μία φάση που καταγράφηκε στο 78', όπου ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κούμπουλα στον Πήλιο.

Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 2ο λεπτό, όταν ο Κατσικοκέρης δεν βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο, στο επικίνδυνο γύρισμα του Πήλιου. Στο 12ο λεπτό ο Παπαγγελής σούταρε από δεξιά, όμως ο Ψιμόπουλος απέκρουσε στη γωνία του, ενώ θετική αντίδραση είχε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων και στο σουτ του Βαλαβανόπουλου από το ύψος της περιοχής στο 16ο λεπτό. Στο 60' ο Ψιμόπουλος ενεργοποίησε πάλι τα αντανακλαστικά του και απέκρουσε σωτήρια σε κεφαλιά του Αντωνίου, ενώ στο 67' ο Ζωγραφάκης είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, στο συρτό σουτ που επιχείρησε. Στο 75ο λεπτό ήρθε η λύτρωση για τον Εθνικό από την κεφαλιά του Σεκούμπα (1-0) και στο 84' ο Κυριαζής αστόχησε από θέση τετ α τετ, χάνοντας την ευκαιρία να «σφραγίσει» νωρίτερα το «τρίποντο». Από την άλλη, ο ΑΟΑΝ πίεσε στα τελευταία λεπτά, όμως δεν μπόρεσε να φτάσει σε τελική προσπάθεια με αξιώσεις.

Διαιτητές: Κολορίζος (Φθιώτιδας), Σερεβέτας-Γκούντας (Αθηνών)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Κούμπουλα, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Θεοδώρου, Χρούστινετς, Μαλάι, Ντινιωτάκης (86' Σέχου), Πολύζος, Βαλαβανόπουλος (46' Γεωργούσης), Μακρυγιάννης (62' Κυριαζής), Αντωνίου (70' Σεκούμπα)

ΑΟΑΝ (Αντώνης Ανδρουλάκης): Ψιμόπουλος, Μουστάκης (86' λ.τρ. Δολαψάκης), Τσιλεδάκης, Πιθαρούλης, Χριστογιάννης, Καμαρά, Καρλίτος (85' Μαρκάκης, Μαρινάκης (80' Πλουσής), Κατσικοκέρης, Μαρτσάκης, Πήλιος.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35