social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σημαντικό «τρίποντο» η Ελλάς Σύρου, 2-0 την ΑΕ Ερμιονίδας

Σημαντικό «τρίποντο» η Ελλάς Σύρου, 2-0 την ΑΕ Ερμιονίδας

Στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 12ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, η Ελλάς Σύρου πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στην ΑΕ Ερμιονίδας και δατηρήθηκε πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Από την άλλη, ακόμη πιο δύσκολο γίνεται το έργο για την ομάδα της Αργολίδας, που βλέπει την απόσταση με τις θέσεις της σωτηρίας να μεγαλώνει.

Οι νησιώτες πήραν το προβάδισμα στο 13ο λεπτό με γκολ του Μούντριχα (1-0), ενώ στο 57' ο Μελισσόπουλος με δυνατό σουτ μετά από ασίστ του Μηνά πέτυχε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν και ένα δοκάρι σε προσπάθεια προ κενής εστίας του Φυτόπουλου, όμως δεν μπόρεσαν να φτάσουν στη μείωση του σκορ.

Διαιτητές: Παπαδόπουλος, Καμπιώτης-Μπακογιάννης (Αθηνών)

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Ζαφείρης, Ζάχι, Αγιώτης (54' Συριανός), Μάγκας, Μπόσιο, Μούντριχας (75' Πρεβεζιάνος), Καρμοίρης, Παυλόπουλος (63' Κόντσι), Μελισσόπουλος, Μηνάς (75' Λαντίκας)

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Κουζούνιας, Κουζής (46' Ζεκιράι), Βιρβίλης, Πορφυρόπουλος, Τριμπόνιας, Διγκόζης (65' Καραφαλάι), Φυτόπουλος, Δρόσος (90' Καράι), Κορακιανίτης, Ψύχας, Τάσιος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35