social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε από τη Θήβα με Ιγνατίδη ο Πανιώνιος, 1-0 τον Ελλοπιακό

Πέρασε από τη Θήβα με Ιγνατίδη ο Πανιώνιος, 1-0 τον Ελλοπιακό

Στο ίδιο γήπεδο που πριν από 27 ημέρες είχε πάρει τη νίκη κόντρα στον ΑΟ Υπάτου, ο Πανιώνιος πέτυχε άλλο ένα «τρίποντο» και ανέβηκε μόνος στην κορυφή της κατάταξης, στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Στο δημοτικό στάδιο Θήβας η ομάδα του Κ. Γεωργιάδη επικράτησε με 1-0 του Ελλοπιακού χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Ιγνατίδης λίγο πριν την ανάπαυλα, προσπερνώντας με επιτυχία άλλον έναν «σκόπελο», στην προσπάθειά του για επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες. Από την άλλη, οι Βοιωτοί στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, διεκδικώντας επί ίσοις όροις ένα θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, ήταν εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες για να προηγηθούν με πρωταγωνιστές κυρίως τον Μεγάλο και τον Χασάι. Ωστόσο, σε όσες περιπτώσεις χρειάστηκε ο Σκαφίδας... φώναξε «παρών» και κράτησε το «μηδέν» στην εστία του.

Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο ο Πανιώνιος πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και αφού πρώτα προειδοποίησε, «χτύπησε» στο 38' παίρνοντας το προβάδισμα. Ο Γλυνός πέρασε αριστερά στον Μπουρλάκη, εκείνος επιχείρησε γύρισμα για τον Ιγνατίδη, ο υψηλόσωμος φορ πλάσαρε στη γωνία του Κυριατζή που απέκρουσε, όμως με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ για το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι εξακολούθησαν να έχουν τον έλεγχο, παρότι σε κάποιες περιπτώσεις στο τελευταίο εικοσάλεπτο απειλήθηκαν από τους κοκκινόμαυρους. Πλέον χαρακτηριστική στιγμή είναι αυτή του 83', όπου ο Σαντζάκου με δυνατό, διαγώνιο σουτ είδε την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Στον αντίποδα, οι κυανέρυθροι είχαν τις δικές τους ευκαιρίες να «κλειδώσουν» το «τρίποντο», με αποκορύφωμα τη φάση του 85' όπου ο Μπουρλάκης ελίχθηκε ωραία απότην αριστερή πτέρυγα, μπήκε στην περιοχή, σούταρε από πλεονεκτική θέση, όμως ο Κυριατζής απέκρουσε σωτήρια.

Διαιτητές: Πετρόπουλος, Μπαλαρούτσος-Γαλάνης (Αχαΐας)

ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Παπαναστασίου): Κυριατζής, Ευθυμίου, Τσέλλος, Ρεσβάνης (84' Λάμπρου), Μεγάλος, Ριζάι (65' Ικπινόμπα), Κυπραίος, Καλαμπόκας, Χασάι, Χατζηαντωνίου (73' Σαντζάκου), Βιέννας (65' Μποκέτσου)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Παντελίδης (67' Ξυγκόρος), Ζούλιας, Ποτουρίδης, Διονέλλης, Μπρέγκου (91' Καλύβας), Πότσι, Γλυνός (80' Φερεκίδης), Μπουρλάκης (91' Παυλάκης), Γεμιστός, Ιγνατίδης (80' Χριστόπουλος).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35