social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έκανε τη... δουλειά η Θύελλα Ραφήνας, 2-0 στο Μεσολόγγι

Έκανε τη... δουλειά η Θύελλα Ραφήνας, 2-0 στο Μεσολόγγι

«Ζευγάρωσε» τις νίκες της απέναντι στους ουραγούς του 3ου ομίλου η Θύελλα Ραφήνας και ανέβηκε... σκαλοπάτια στην κατάταξη.

Μετά την επικράτηση επί της Εράνης Φιλιατρών (2-0), η ομάδα του Ν. Μεσολόγγη πέρασε νικηφόρα και από το Αιτωλικό, όπου επιβλήθηκε με 2-0 και της ΑΕ Μεσολογγίου. Οι «λιγνιτωρύχοι» προηγήθηκαν στο σκορ στο 26ο λεπτό με προσωπική ενέργεια και σουτ του Γούλα μετά από πάσα του Χίσο (0-1), με τον Κωτσάκη να σημειώνει με σουτ μέσα από την περιοχή το 0-2 στο 86ο λεπτό. Γενικώς οι πράσινοι είχαν την υπεροχή και τις ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, ενώ απειλήθηκαν σε μία περίπτωση, στο 0-1, όπου ο Φλώρος παρενέβη σωτήρια απέναντι σε αντίπαλο, που βρισκόταν απέναντι στον γκολκίπερ Κούμη.

Διαιτητές: Φίτσας, Ζιώγας-Στρακαντούνας (Πρεβέζης/Λευκάδας)

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Βασίλης Παστρωμάς): Δουλιώτης, Τριφιάτης, Ζαβιτσάνος (46' Κατσάμπας (80' Γαβριήλ)), Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Αυτζής, Παναγιωτίδης, Χαλαζιάς (80' Μιχαλόπουλος), Κράνης, Πλαστήρας (85' Νικολόπουλος), Βαρούχος (55' Γκασούκας)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κούμης, Φύτρος, Φλώρος (88' Σαμάρκος), Μαντζώρος, Ανδρίκος, Ντάφλας (85' Αγγελής), Γούλας (88' Ντολλάνι), Μαρτίνος, Ψυχογυιός (80' Κωτσάκης), Χίσο, Σουλτανίδης (80' Τσούκας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35