social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Καμπανάκι» από Απόλλωνα για τα «πλαστικά» γήπεδα

«Καμπανάκι» από Απόλλωνα για τα «πλαστικά» γήπεδα

Με αφορμή την προσεχή υποχρέωση στο γήπεδο της Ελλοπίας που έχει πλαστικό χλοοτάπητα, ο ποδοσφαιρικός Απόλλων Σμύρνης προχώρησε σε ανακοίνωση, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για προκλήσεις τραυματισμών στα «γήπεδα κακής ποιότητας», όπως χαρακτηρίζονται στο σχετικό κείμενο.

Μάλιστα, ο συντάκτης της ανακοίνωσης επικαλείται τραυματισμούς που ήδη έχουν ταλαιπωρήσει ποδοσφαιριστές από το φετινό ρόστερ. Αναλυτικά:

«Την Κυριακή 17/12, ο Απόλλων Σμύρνης θα αντιμετωπίσει τον Ελλοπιακό, μια ομάδα που έχει καταφέρει για πρώτη φορά να αγωνίζεται στη Γ' Εθνική και μάλιστα με επιτυχία. Το γήπεδο που θα φιλοξενηθεί ο αγώνας, όπως στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι πλαστικό και κατά συνέπεια επικίνδυνο για τους παίκτες. Η γενικότερη αδιαφορία για τη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων έχει ως αποτέλεσμα το πρωτάθλημα να παίζεται κυρίως σε γήπεδα κακής ποιότητας, καθώς το 80% των γηπέδων του ομίλου του Απόλλωνα είναι πλαστικά. Η παρούσα συνθήκη επηρεάζει κυρίως τα νέα παιδιά, τους παίκτες όλων των ομάδων. Η ομάδα μας έχει έρθει αντιμέτωπη με τους κινδύνους ακατάλληλων γηπέδων, καθώς ο Κ. Κορφιάτης εμφάνισε σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών, ενώ ο Σ. Λαμάι οστικά οιδήματα, λόγω πλαστικού γηπέδου. Οι συζητήσεις που αφορούν το ποδόσφαιρο στις μέρες μας είναι πολλές, αλλά λίγες εστιάζουν στα νέα παιδιά του αθλήματος, τα οποία αγωνίζονται κυρίως στη Γ' Εθνική. Ο Απόλλωνας, πρωτοστατεί και επισημαίνει την σπουδαιότητα που έχει η διασφάλιση των καλύτερων δυνατών συνθηκών για τα νέα παιδιά που αποφασίζουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους στο άθλημα, ενώ κατά συνέπεια επηρεάζεται η συνολική ποιότητα/παρουσία του ελληνικού ποδοσφαίρου».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35