social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ξέφυγε στην κορυφή η Κόρινθος, 1-0 τον Παναιγιάλειο

Ξέφυγε στην κορυφή η Κόρινθος, 1-0 τον Παναιγιάλειο

Σε μεγάλη κερδισμένη της 16ης αγωνιστικής εξελίχθηκε η Κόρινθος στον 3ο όμιλο, καθώς χάρη στη δική της νίκη και τα αποτελέσματα σε άλλα γήπεδα, ξέφυγε στο +5 στην κορυφή της κατάταξης.

Η ομάδα του Α. Μπαρμπολούτσι λύγισε με 1-0 τον Παναιγιάλειο και θα κάνει... χαρούμενες γιορτές, έχοντας παράλληλα και τον χρόνο να ξεκουραστεί σωματικά και πνευματικά.

Μόλις στο 13ο λεπτό σημειώθηκε το γκολ που έκρινε το ματς, όταν ο Χαλάτσης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας στη σέντρα που επιχείρησε ο Αργυρόπουλος και με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Οι «μελανόλευκοι» προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, είχαν καλές στιγμές για να την πετύχουν τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, όμως ο γκολκίπερ Διασσινός... φώναξε «παρών» σε όσες περιπτώσεις χρειάστηκε.

Διαιτητές: Πατεράκης, Μαρκαντωνάτος-Γ. Μπακογιάννης (Αθηνών)

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Ανδρέας Μπαρμπολούτσι): Διασσινός, Παπαχρήστος, Καλούσης, Αργυρόπουλος, Αναστασόπουλος, Νικολάου, Χαλάτσης, Δερμιτζάκης (80' Παπουλής), Ζαχαράκης, Παπανικολάου (64' Μερκούρη), Ροχάνο (90' Συρέγγελας).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Μανούρας): Παπαδόπουλος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Μωραΐτης (89' Βιλανάκης), Κυριακίδης (76' Κοτσόκολος), Μαυρόπουλος, Φωκαΐδης, Λουκάς (59' Βασίλτσης), Τρέσα (76' Σκούτας), Μακρής, Κραγιόπουλος

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35