social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ελλάς Σύρου: Η έδρα της... φρούριο και η τριάδα της επίθεσης που χαρίζει βαθμούς «χρυσάφι»!

Ελλάς Σύρου: Η έδρα της... φρούριο και η τριάδα της επίθεσης που χαρίζει βαθμούς «χρυσάφι»!

Από την προηγούμενη Τετάρτη (27/12) έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της ΑΠΟ Ελλάς Σύρου μετά το ρεπό που δόθηκε από το τεχνικό επιτελείο.

Το Ενωσιακό γήπεδο που αποτελεί τη φυσική έδρα των Συριανών έχει αποκτήσει και πάλι πνοή αφού με καθημερινές -πρωινές- προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία της νεοφώτιστης ομάδας για το ματς με τον Πανελευσινιακό που σηματοδοτεί το κλείσιμο του α' γύρου στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Ένας γύρος που κλείνει με θετικό πρόσημο για τους Κυκλαδίτες καθώς σε 16 ματς μετρούν 8 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. Μάλιστα, το σημαντικό στην συγκομιδή που έχουν σημειώσει οι Συριανοί είναι ότι έχουν κατορθώσει να δημιουργήσουν μια έδρα... φρούριο.

Πιο συγκεκριμένα σε 8 ματς που έχει δώσει στη Σύρο, η Ελλάς έχει απολογισμό 5 νίκες, 2 ισοπαλίες με Θύελλα Ραφήνας και Ρόδο και μόλις 1 ήττα στις 22 Σεπτεμβρίου από τον Ιάλυσο (0-1). Οι νίκες κόντρα σε ΑΕΡ Αφάντου, Βύζα Μεγάρων, ΑΕ Μυκόνου, ΑΕ Ερμιονίδας και Εράνη Φιλιατρών καθιστουν τους Κυκλαδίτες ως μια ομάδα που ξέρει πως να παίρνει το απόλυτο των βαθμών όταν αγωνίζεται στην έδρα της.

Απόλυτοι πρωταγωνιστές για τους κυανόλευκους φυσικά οι επιθετικοί Περικλής Μηνάς και Λεωνίδας Μούντριχας που έχουν πετύχει έκαστος από 5 τέρματα ενώ σημαντικό μερίδιο ευθύνης έχει παίξει και ο Αλέξανδρος Μελισσόπουλος με τα 4 γκολ που έχει πετύχει. Με απλά λόγια οι τρεις αυτοί παίκτες έχουν πετύχει τα 14 από τα 25 γκολ που έχει σημειώσει η Ελλάς στο πρωτάθλημα.

Για να γίνουμε πιο σαφείς ο Μηνάς έχει πετύχει γκολ σε ματς που η Ελλάς έχει πανηγυρίσει μόνο νίκες και αυτό δείχνει ότι τα τέρματα του σημαίνουν τρίποντα. Ο Μούντριχας με τη σειρά του τα 4 από 5 γκολ που έχει πετύχει σημαίνουν επίσης τρίποντο. Ο Μελισσόπουλος με τη σειρά του τα 3 από τα 4 γκολ έχουν σημειωθεί σε παιχνίδια όπου η Ελλάς κέρδισε, και αυτό το τρίτο αλλά όχι τυχαίο στατιστικό δείχνει ότι οι τρεις αυτοί παίκτες αποτελούν λίρα εκατό για την ομάδα.

Σε όλα αυτά θα πρέπει να σημειωθεί και η επαγγελματική δουλειά που γίνεται από τον προπονητή, Παναγιώτη Χριστοφιλέα και από τους συνεργάτες του που καθημερινά εργάζονται ώστε η ομάδα να αποδίδει το μέγιστο στο γήπεδο. 

Η Ελλάς δείχνει ότι ήρθε για να μείνει στην κατηγορία και το μέλλον μόνο ευοίωνο φαντάζει.

Ενόψει της προετοιμασίας για το ματς με τον Πανελευσινιακό αμφίβολοι κρίνεται η συμμετοχή των Αγιώτη, Καρμοίρη, Μελισσόπουλου, Παράβαλου, Παυλόπουλου και Οικονομόπουλου που είναι τραυματίες καθώς και του Λαντίκα. 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35