social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σε... δαιμονιώδη φόρμα η Θύελλα Ραφήνας (5-0 τον ΠΑΟ Βάρδας)

Σε... δαιμονιώδη φόρμα η Θύελλα Ραφήνας (5-0 τον ΠΑΟ Βάρδας)

Τη μία μετά την άλλη κατακτά τις νίκες η εντυπωσιακή Θύελλα Ραφήνας και έχει βρεθεί, πλέον, σε απόσταση βολής από την κορυφή του 3ου ομίλου και τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Κόρινθο!

Η ομάδα του Ν. Μεσολόγγη είχε άλλη μία επικράτηση και, μάλιστα, με επιβλητικό τρόπο, καθώς υπέταξε με το εμφατικό 5-0 τον ΠΑΟ Βάρδας. Ενδεικτικό της άνεσης με την οποία έφτασαν στο «τρίποντο» οι «λιγνιτωρύχοι» είναι το γεγονός ότι έφτασαν στο τελικό σκορ πριν καν συμπληρωθεί μία ώρα αγώνα στο «Π. Σκούφος»!

Μόλις στο 11ο λεπτό ο Σάνι ολοκλήρωσε προσωπική ενέργεια και με σουτ άνοιξε το σκορ (1-0), τέσσερα λεπτά μετά (15') ο Χίσο «κατέβασε» την μπάλα μετά από βαθιά μπαλιά του Γκούμα και με προβολή προ του εξερχόμενου Τσεκούρα σημείωσε το 2-0, ενώ στο 22' ο Σάνι «χτύπησε» πάλι με κοντινό πλασέ μετά από θαυμάσια ομαδική συνεργασία για το 3-0! Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο, χάνοντας ευκαιρίες και έχοντας μεταξύ άλλων ένα δοκάρι με εκτέλεση κόρνερ του Γκούμα. Στο 43' ο Χίσο με νέο αριστερό πλασέ, όντας ανενόχλητος στην περιοχή, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και στο 53' ο Μαντζώρος με κοντινό πλασέ μετά από εκτέλεση κόρνερ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Θύελλα τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, καθώς στο 86′ τραυματίστηκε ο Γούλας και αποχώρησε από το παιχνίδι, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα να αντικατασταθεί καθώς είχαν συμπληρωθεί οι αλλαγές.

Διαιτητές: Χρονης, Θωμόπουλος-Δεμερτζής (Δυτ. Αττικής)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Αγγελής, Φύτρος, Μαντζώρος, Ανδρίκος, Ντάφλας (74' Μακροδημήτρης), Γούλας, Μαρτίνος (46' Τσούκας), Σάνι (59' Κωτσάκης), Γκούμας (59' Σαμάρκος), Χίσο (59' Σουλτανίδης)

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Γιώργος Λαμπρόπουλος): Τσεκούρας (46' λ.τρ. Σίνος), Κοτσώνης, Παπασπηλιόπουλος (37' Λιοσης), Νιφορόπουλος, Κούστα (79' Καρδαρης), Μικελάτος, Κ. Τσεκούρας, Διονυσόπουλος, Πλαστουργος, Θεοφάνης (46' Σπανός), Μαστραντωνάκης (66' Κόκας)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35