social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο τέλος «έσωσε» τον βαθμό στην Κω η Κόρινθος, 2-2 με ΑΟ Πυλίου

Στο τέλος «έσωσε» τον βαθμό στην Κω η Κόρινθος, 2-2 με ΑΟ Πυλίου

Η προσπάθεια της Κορίνθου να διευρύνει τη διαφορά της στην κορυφή του 3ου ομίλου δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 17ης αγωνιστική και έπεσε η αυλαία του πρώτου γύρου, η ομάδα του Α. Μπαρμπολούτσι έμεινε στο ισόπαλο 2-2 στην Κω με τον ΑΟ Πυλίου, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει τον αντίπαλό της λίγο πριν την εκπνοή. Πρωταγωνιστής για τον ΠΑΣ ήταν ο Χαλάτσης, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, η οποία αναγκάστηκε για μεγάλο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου να αγωνιστεί με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γκουντρουμπή.

Στο πρώτο μέρος δεν σημειώθηκε κάτι σπουδαίο, με τις δύο ομάδες να έχουν κάποιες καλές στιγμές να ανοίξουν το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να βρεθούν μπροστά στο σκορ στο 49' χάρη σε πλασέ του Χαλάτση μετά από πάσα του Γκουντρουμπή (0-1). Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα ο σκόρερ της Κορίνθου αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα λίγων δευτερολέπτων (η πρώτη για καθυστέρηση και η δεύτερη για διαμαρτυρία), με συνέπεια η ιστορική ομάδα να συνεχίσει με αριθμητικό μειονέκτημα. Οι «βυσσινί» εκμεταλλεύτηκαν την εξέλιξη, ισοφαρίζοντας στο 63' με τον Τζανουλίνο, ο οποίος σκόραρε από κοντά μετά από δοκάρι σε κεφαλιά του Μπριλάκη (1-1) και πέντε λεπτά μετά (68') πήραν το προβάδισμα με πλασέ του Λάντζιου (2-1). Οι πρωτοπόροι ανέβηκαν στα τελευταία λεπτά και έψαξαν -έστω- την ισοφάριση, στην οποία έφτασαν στου 89' με σκόρερ ξανά τον Χαλάτση, ο οποίος πήρε την κεφαλιά μετά τη σέντρα του Καλούση και έγραψε το τελικό 2-2.

Διαιτητές: Αλατσάκης, Καρακελές-Κουρκουνασιός (Πειραιώς)

AΟ ΠΥΛΙΟΥ (Στέφανος Χατζησεβαστός): Καζέλης, Μούλας, Μπριλάκης, Πολύζος, Χατζηνικολάου (58' Τζανουλίνος), Βουκομάνοβιτς, Κότζα, Λάντζιος (86' Αλεξούδης), Τσιτσεκίδης, Χατζηβασίλης, Αλομπισάτ. 

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Αντρέας Μπαρμπολούτσι): Διασσινός, Παπαχρήστος (85' Τσέλιος), Καλούσης, Αργυρόπουλος, Αναστασόπουλος, Χαλάτσης, Γκίκας (64' Μερκούρη), Παπούλης (70' Παπανικολάου), Νικολάου, Ροχάνο, Ζαχαράκης (46' Γκουντρουμπής)

(Στοιχεία αγώνα: giafkasports.gr)

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35