social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλο «διπλό» ο Αλμυρός στο Χαϊδάρι (0-1)

Μεγάλο «διπλό» ο Αλμυρός στο Χαϊδάρι (0-1)

Από τις... 29 Οκτωβρίου είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης ο Αλμυρός, όταν για την 8η αγωνιστική επικρατούσε απέναντι στον ΑΟ Υπάτου (3-1).

Σήμερα (14/1), ωστόσο, η ομάδα του Μ. Σουτζή επέστρεψε στις επιτυχίες και το έκανε σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη 18η αγωνιστική. Στο γήπεδο «Τ. Χαραλαμπίδης» οι Κρητικοί επικράτησαν με 1-0 του ΑΟ Χαϊδαρίου, που γνώρισε «κακή ήττα» στην έδρα του και σε μία στροφή στην οποία ομάδες που δίνουν μάχη για τη σωτηρία πήραν πολύτιμα αποτελέσματα. Το παιχνίδι κρίθηκε από μία φάση στο 75ο λεπτό, όταν ο Πιερτζιακόμι εκτέλεσε κόρνερ στο πρώτο δοκάρι, ο Ενγκουέμ πήρε τη γυριστή κεφαλιά και ο Παπαδομιχελάκης έσπρωξε την μπάλα από κοντά στα δίχτυα με νέα κεφαλιά για το 0-1 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Κατά τα άλλα, έγινε ένα ματς στο οποίο οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος το Χαϊδάρι κυριάρχησε, έχοντας μάλιστα σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Αφού πρώτα στο 30ο λεπτό ο Αλεξίου δεν μπόρεσε από πλεονεκτική θέση και ανενόχλητος να πιάσει την κεφαλιά και να απειλήσει μετά από εκτέλεση φάουλ, στο 38' σημειώθηκε η... φάση του αγώνα! Από κοντά με αριστερό σουτ ο Αποστολόπουλος έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στην επιστροφή ο Μπουτσικάρης σούταρε με δύναμη με το δεξί πόδι, βλέποντας την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι και να περνάει πάνω από την εστία του Χανιωτάκη!

Στο 44ο λεπτό ο Πιερτζιακόμι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με διπλή προσπάθεια, όμως ο πρώτος βοηθός Σηπάκης είχε σηκώσει το σημαιάκι του, υποδεικνύοντας τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ.

xaidari-almyros.jpg

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα άλλαξε, με τον Αλμυρό να ανεβάζει την απόδοσή του και να περιορίζει τον αντίπαλό του. Μάλιστα, ήταν η ομάδα που σε αυτό το διάστημα είχε τις καλύτερες ευκαιρίες για γκολ. Στο 70ο λεπτό ο Τουργαΐδης αστόχησε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Ανδριόλα, πλασάροντας άουτ, ενώ στο 73' ο γκολκίπερ του Χαϊδαρίου απέκρουσε ενστικτωδώς σε κόρνερ σε δυνατό σουτ του Σουρνάκη. Δύο λεπτά μετά (75') ήρθε το γκολ που χάρισε τη νίκη στον Αλμυρό, οι ποδοσφαιριστές του οποίου εξακολούθησαν να έχουν την υπεροχή, παραμένοντας ψηλά στο γήπεδο και «παγώνοντας» τον ρυθμό. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να συνέλθουν και να βρουν τις λύσεις, γνωρίζοντας μοιραία την ήττα.

Διαιτητές: Κακριδής (Πειραιώς), Σηπάκης (Πέλλας)-Λαμπροπούλου (Πειραιώς)

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Γιάννης Σιλεβίστας): Ανδριόλας, Αλεξίου, Ρόπας (77' Καλογερόπουλος), Ζίζηλας (85' Πολίτης), Μπέλερης, Τσιούλος, Ματέα, Μουκίδης, Μπουτσικάρης (85' Τσεμπερλίδης), Αποστολόπουλος (74' Γκρέμπι), Αργυρίου

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανώλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Καργιωτάκης (77' Κοντογιάννης), Παπαδομιχελάκης, Ξενοκτιστάκης, Πιερτζιακόμι, Κουτάντος, Χαντί (73' Σουρνάκης), Τουργαΐδης (83' Βακράκος), Ενγκουέμ, Πατινιώτης (83' Πακιουφάκης), Κέρη.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35