social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τριπλή αρχηγική αποχώρηση από την ΑΕ Ερμιονίδας

Τριπλή αρχηγική αποχώρηση από την ΑΕ Ερμιονίδας

Τρεις εκ των αρχηγών της ΑΕ Ερμιονίδας, αλλά και από τα σημαντικά της στελέχη, αποτελούν παρελθόν για την ομάδα, όπως ανακοίνωσε η Διοίκησή της.

Ο λόγος για τον Αργύρη Τζιέρη, τον Μιχάλη Βιρβίλη και τον Γιώργο Πονηρό, οι οποίοι αποφάσισαν να αποχωρήσουν, καθώς δεν έλαβαν από τους διοικούντες τις διαβεβαιώσεις που ήθελαν και που αφορούν το υπόλοιπο της φετινής σεζόν. Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

«Μετά λύπης, στεναχώριας και απογοήτευσης το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕ Ερμιονίδας νιώθει την ανάγκη να ενημερώσει την οικογένεια και τους φίλους του συλλόγου μας για τα παρακάτω:

Η ομάδα μας γνώρισε φέτος τον υποβιβασμό στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Αργολίδας, μετά από μια ιστορική πορεία 13 σερί χρόνων στις εθνικές κατηγορίες της χώρας.

Την ώρα που είναι σε εξέλιξη η δυσκολότερη αγωνιστική περίοδος για τον σύλλογό μας, είμαστε στην πολύ δυσάρεστη θέση να γνωστοποιήσουμε την αποχώρηση από την ομάδα μας, των τριών εκ των αρχηγών μας (Αργύρης Τζιέρης, Μιχάλης Βιρβίλης, Γιώργος Πονηρός), ύστερα από δική τους απόφαση, καθώς δεν μπόρεσε κανένα μέλος του ΔΣ να τους παρέχει τα εχέγγυα για το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ απομένουν αρκετά παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας και για το Κύπελλο της ΕΠΣ Αργολίδας.

Η ΑΕ Ερμιονίδας πορεύεται με αξίες και ιδανικά, που έχει πρεσβεύσει σε όλη την πορεία της από την ημέρα της ιδρύσεως της, όπως το ήθος και η αξιοπρέπεια. Έτσι θα συνεχίσει να αγωνίζεται, ώστε να βρεθεί ξανά εκεί που ανήκει, στις εθνικές κατηγορίες. Στο πλαίσιο αυτό, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους τρεις αρχηγούς μας, Αργύρη Τζιέρη, Μιχάλη Βιρβίλη και Γιώργο Πονηρό, για την προσφορά τους στην ομάδα μας και να τους ευχηθούμε υγεία και ό,τι καλύτερο σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο».




contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35