social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πανηγύρισε τη σωτηρία του στην Αγ. Παρασκευή ο ΑΟΑΝ (0-3)

Πανηγύρισε τη σωτηρία του στην Αγ. Παρασκευή ο ΑΟΑΝ (0-3)

Εκείνο που ήθελε, το πήρε ο ΑΟΑΝ στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής και ανανέωσε την παρουσία του στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και για την επόμενη σεζόν.

Η ομάδα του Μ. Σκύβαλου επικράτησε με 3-0 της «Σάντα» και τερμάτισε έναν βαθμό πάνω από τη θέση που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ για τη σωτηρία.

Στο 38ο λεπτό ο Νοκάι άνοιξε το σκορ με σουτ μετά από γύρισμα του Πλουσή (0-1), με τον ίδιο παίκτη να βρίσκει δίχτυα ξανά στο 52' αλλά το γκολ να μην μετράει μετά από υπόδειξη για οφσάιντ. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Κατσικοκέρης για να πετύχει δύο γκολ και να «κλειδώσει» το «τρίποντο» για την ομάδα του. Στο 60' σημείωσε το 0-2 με κούρσα και πλασέ, ενώ στο 70' σκόραρε με σουτ μετά από ασίστ του Αποστολόπουλου για το τελικό 0-3.

Διαιτητές: Κατόπης (Σάμου), Δαφερέρας-Αντωνόπουλος (Πειραιώς)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Αραμπατζής, Νικολάου (46' Θεοδωρίδης), Μιχαηλίδης, Κοντοές (61' λ.τρ. Πλατυκώστας), Πρίφτι, Μυτάκης, Κουτσουπιάς, Τσίνιας (55' Μποθμπολίμμα), Σεφέρης (55' Νικολαΐδης), Δημητρίου (73' Πολίτης), Μούζιος

ΑΟΑΝ (Μανώλης Σκύβαλος): Γιαγκιόζης, Μουστάκης, Τσανάι, Χριστογιάννης, Πλουσής (86' Χατζιράι), Μ. Μαρινάκης, Καμαρά, Φουκαράκης, Αποστολόπουλος (75' Δολαψάκης), Νοκάι (66' Νοκάι), Κατσικοκέρης (75' Ράντζα).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35