social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Παραπατάει» η Μαρκό, έχασε και στη Σύρο (2-0)

«Παραπατάει» η Μαρκό, έχασε και στη Σύρο (2-0)

Σε... ελεύθερη πτώση βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες η Μαρκό και, πλέον, νιώθει την πίεση από την ανάγκη για το αποτέλεσμα να μεγαλώνει!

Σε παιχνίδι για την 21η αγωνιστική στον 3ο όμιλο, η ομάδα του Ν. Μπαδήμα γνώρισε την ήττα με 2-0 στη Σύρο από την Ελλάδα, που από την πλευρά της... καπλάζει προς την εξασφάλιση της σωτηρίας! Οι πράσινοι έμειναν για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από νίκη, δείχνοντας εκ νέου ανησυχητικά σημάδια.

Οι νησιώτες είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και ευτύχησαν να προηγηθούν σε ένα κομβικό σημείο λίγο πριν την ανάπαυλα. Ήταν το 45ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ με πάσα, ο Πρεβεζιάνος επιχείρησε τη σέντρα και ο Κόντσι με κεφαλιά σκόραρε για το 1-0. Στο δεύτερο μέρος οι κυανόλευκοι, που αγωνίστηκαν μπροστά σε πολύ κόσμο, έφτασαν σε δεύτερο γκολ και «κλείδωσαν» το «τρίποντο». Ήταν το 77' όταν ο Μηνάς έκανε την προσωπική ενέργεια από τη δεξιά πτέρυγα, μπήκε στην περιοχή και με σουτ από πλάγια θέση νίκησε τον Βουτσελά για το 2-0.

Διαιτητές: Παναγιωτάρας, Κουκόπουλος-Αθανασάκης (Αθηνών)

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Μουλαράς, Ζαφείρης, Σακελλαρίου (68' Ζάχι), Μούντριχας (75' Κασάπης), Μπόσιο, Καρμοίρης, Πρεβεζιάνος, Κόντσι (88' Συριανός), Μηνάς (88' Λαντίκας), Οικονομόπουλος, Μπακατσέλος

ΜΑΡΚΟ (Νίκος Μπαδήμας): Βουτσελάς, Φρέρης (57' Ευθυμίου), Μαρκοπουλιώτης, Καλλέργης (85' Κιούσης), Αλεξίου, Γιαννιτσάνης (46' Χριστοφιλόπουλος), Σάμιος, Παυλίδης, Πίκουλας, Λαμπρόπουλος (85' Παναγιωτάκης), Λαζαρίδης (57' Μωραϊτάκης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35