social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ψιμουλάκης: «Η χρονιά χάθηκε από δικά μας λάθη»

Ψιμουλάκης: «Η χρονιά χάθηκε από δικά μας λάθη»

Η  πορεία του Πανελευσινιακού με τον Σταύρο Ψιμουλάκη είναι άξια θαυμασμού.

Ο έμπειρος προπονητής με την επιστροφή στην αγαπημένη του ομάδα έχει καταφέρει να αναγεννήσει τους Ελευσίνιους αφού μετράει σε 11 ματς 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα.

Η εντυπωσιακή πορεία της ιστορικής ομάδας από τη Δυτική Αττική βασίζεται στον Κρητικό κόουτς που δείχνει ότι έχει βάλει την ομάδα στο σωστό δρόμο.

Μάλιστα έαν ο Πανελευσινιακός εκείνο το απόγευμα επικρατούσε του Τηλυκράτη Λευκάδας τότε θα μιλούσαμε για διεκδίκηση της ανόδου.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον κ. Ψιμουλάκη που αναφέρθηκε στο εντυπωσιακό σερί που έχει χτίσει λέγοντας: "Η πορεια που έχουμε κάνει είναι πρωταθλητισμού. Η ομάδα μας είναι μια παραγωγή-γκολ (36-5) και αυτό το λένε όλοι. Όλοι ασπάζονται ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα χωρίς να ξέρουν οτι αντιμετωπίζουμε κάθε Κυριακή αγωνιστικά προβλήματα. Από εκεί και πέρα, χάθηκαμε μια χρονιά από δικά μας λάθη. Μπορούσαμε να ξαναπατήσουμε και να σηκώσουμε κεφάλι στο ματς με τον Τηλυκράτη όμως δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για εμάς τελείωσε η χρονιά στον αγώνα με τον Τηλυκράτη. Είχαν προηγηθεί βέβαια πριν έρθω στην ομάδα καταστροφικά αποτελέσματα (με Παναγρινιακο. ΑΟ Υπατου και Τρικαλα) που μας απομάκρυναν από την κορυφη".

Για το τελευταίο ματς με την Ζάκυνθο σχολίασε: 

"Έγινε ένα πάρα πολύ καλό ματς. Ήρθε μια ανταγωνιστική ομάδα για να πάρει κάτι αλλά η ποιότητα μας υπερίσχυσε. Δεν είχαμε και εναλλακτικές λύσεις λόγω πολλών απουσιών και με δεδομένο ότι έχουν αποχωρήσει από την αρχη της σεζόν 19 παίκτες, πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα". 

 


Σχετικά άρθρα

Ευχαρίστησε Κόρινθο η Ελλάς Σύρου

Μήπως ήρθε η ώρα να ενωθούμε;

Μοίρασε ευχές και γλυκά το Καματερό

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35