social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θρίαμβος για ΑΕ Μυκόνου, «μαχαιριά» για Χαραυγιακό (2-3)

Θρίαμβος για ΑΕ Μυκόνου, «μαχαιριά» για Χαραυγιακό (2-3)

Νίκη που στη συνέχεια της σεζόν δεν αποκλείεται να αποδειχθεί καθοριστική, πανηγύρισε η ΑΕ Μυκόνου στο δημοτικό στάδιο Ηλιούπολης και «σκαρφάλωσε» στην τέταρτη θέση της κατάταξης στον 5ο όμιλο!

Η νησιωτική ομάδα επικράτησε με 3-2 του Χαραυγιακού, που παρέμεινε «βυθισμένος» και ανήμπορος να βγει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται. Η εκκίνηση των κυανόλευκων στο παιχνίδι ήταν εκρηκτική, αφού μόλις στο 3ο λεπτό βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 (!) χάρη σε ένα φάουλ του Σερέπα (1') και ένα σουτ του Κέμπε από πλάγια θέση. Στο 20ο λεπτό ο Φέκκας μείωσε με σουτ (2-1), όμως στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου (64') οι φιλοξενούμενοι πήραν πάλι... αέρα δύο τερμάτων με αυτογκόλ του Κούτρα σε σέντρα του Μπρούνο (1-3). Ο Αρβανιτάκης έβαλε πάλι στο παιχνίδι τον Χαραυγιακό με κεφαλιά (81'), όμως ούτε αυτή η αντεπίθεση είχε συνέχεια (2-3).

Διαιτητές: Παπαγεωργόπουλος, Γκουριώτης-Δημητρόπουλος (Αργολίδας)

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Βακερλής, Κουτσογκίλας (51' Κάραβος), Παρασκευόπουλος (79' Αρβανιτάκης), Κούτρας, Αναστασόπουλος, Κάρδαρης, Δραμουντανής (71' Σουβατζόγλου), Κουκοβίνης, Κοζάκης (71' Αγγελόπουλος), Κουτσούμπας, Φέκκας

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Θεόφιλος Παχατουρίδης): Διαμαντής, Σπυρόπουλος, Παπαδόπουλος (46' Αχείμαστος), Μάρκος, Παπαϊωάννου, Καλτσάς, Λεσάι (90' Γκέζο), Ντουσάι (94' Σούλτσε), Σερέπας, Μπρούνο (91' Τσιαφίστας), Κέμπε.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35