social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με καρέ ξεκίνησε τα μπαράζ η Χαλκίδα, 0-4 τον Αίολο

Με καρέ ξεκίνησε τα μπαράζ η Χαλκίδα, 0-4 τον Αίολο

Αέρας από το Καρπενήσι πέρασε ο ΑΟ Χαλκίς και έκανε με το καλημέρα το πρώτο βήμα για τον προβιβασμό του στη Γ' Εθνική. Οι Χαλκιδέοι επικράτησαν 4-0 του νταμπλούχου Ευρυτανίας Αίολου και με το ...καλημέρα για την ομάδα της Εύβοιας ...φύσηξε άνεμος ανόδου, με "τιμονιέρη" στο κυανόμαυρο "πειρατικό", τον ...σούπερ Μάριο Καραχάλιο.

πηγή: egnomi.gr

Ο ΑΟΧ ήταν κυρίαρχος και επέβαλλε πλήρως το ρυθμό του καταφέρνοντας να πάρει ισχυρό προβάδισμα και να βάλει τις βάσεις για το πρώτο τρίποντο στη διαδικασία των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική από νωρίς.

Ο ΑΟΧ παρατάχθηκε με τον Φαλαγγίτη στα γκολπόστ, τους Τζάβρα και Γεωργίου στόπερ, τους Τσολάκο τζούνιορ και Κολιόπουλο ακραίους μπακ, 6αρι τον Χαλιώτη, δύο 8αρια τους Ζουλιώτη και μεγάλο Τσολάκο, επιτελικό τον Καραχάλιο και δύο φορ τους Μαστροκώστα και Γκιόκα σε έναν σχηματισμό 4-4-2.

Η Χαλκίδα μπήκε από το πρώτο δευτερόλεπτο ...φουλ επιθετικά στην αναμέτρηση με σκοπό να στριμώξει τον Αίολο και είχε καθολική υπεροχή και κατοχή της μπάλας.

Στο 10’ με απαράμιλλο πείσμα ο Καραχάλιος κέρδισε την μπάλα, τροφοδότησε τον Γκιόκα, ο δεύτερος έβγαλε τη σέντρα και ο Μαστροκώστας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι (ακούμπησε την μπάλα με τα ακροδάχτυλα ο γκολκίπερ Κοκονδύνης πριν καταλήξει στο δοκάρι).

Η Χαλκίδα συνέχισε να πιέζει, με τον Ζουρούδη να ζητάει καλύτερες συνεργασίες έξω από την περιοχή, για να μπορέσει η ομάδα του να μετουσιώσει σε ένα γρήγορο γκολ την ανωτερότητά της.

Έτσι στο 16’ ο ΑΟΧ κέρδισε πλάγιο, ο Τζάβρας το εκτέλεσε με δύναμη, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και ο Μάριος Καραχάλιος με πλασέ, ουσιαστικά μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-1.

Στο 19’ ο Γκιόκας βρέθηκε απέναντι από τον Κοκονδύνη, άργησε να πλασάρει και ο γκολκίπερ του Αίολου έσωσε την εστία του από βέβαιη παραβίαση.

Στο 24’ από σέντρα-ξυράφι του εξαιρετικού τη φετινή σεζόν Ζουλιώτη, ο Δ. Ρούσσης έδιωξε προ των Γκιόκα και Μαστροκώστα που καιροφυλακτούσαν.

Στο 33’ ο Αίολος βγήκε για πρώτη φορά από το καβούκι του, με τον Ρούσση να σουτάρει συρτά, αλλά η μπάλα αποκρούστηκε από σώματα αμυντικών του ΑΟΧ και απομακρύνθηκε.

Στο 39’ ο ΑΟΧ …επανεμφανίστηκε στα αντίπαλα καρέ με τον Καραχάλιο πρωταγωνιστή και ο έμπειρος εξτρέμ του ΑΟΧ με ωραίο πλασέ πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Κοκονδύνη κι έγραψε το 0-2.

Ο σκόρερ των Χαλκιδέων είδε στο 41’ τον γκολκίπερ Κοκονδύνη να του στερεί το χατ-τρικ, αποκρούοντας πλασέ του σε κόρνερ.

Το ημίχρονο έκλεισε με μια καλή ευκαιρία των γηπεδούχων, όταν από κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Κ. Ρούσση που εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Φαλαγγίτη.

Μια στιγμή που έκανε έξαλλο τον Ζουρούδη, ο οποίος είδε τους γηπεδούχους να φτάνουν μια ανάσα από το να ξαναμπούν στο ματς από το πουθενά.

Στο 35' αποχώρησε αναγκαστικά ο Τζάβρας, λόγω τραυματισμού, μπήκε στη θέση του ο Σπυράκης στα χαφ και ο μεγάλος Τσολάκος (Ι.Αθ.) πήγε στα στόπερ.

Στο β' ημίχρονο και στο 56' από σέντρα του Κολιόπουλου και κεφαλιά του Γκιόκα ο "πορτιέρε" του Αίολου Κοκονδύνης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ και αποσόβησε το 0-3.

O AOX, όμως, κυνήγησε το τρίτο γκολ και στο 71' από βαθιά μπαλιά του Κολιόπουλου, ο πρώτος σκόρερ των πρωταθλητών Εύβοιας Κώστας Σπανός με υποδειγματικό πλασέ ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ (0-3) και έβαλε στην αναμέτρηση την ταμπέλα " μεγάλο αφεντικό".

Ο Σπανός δέκα λεπτά νωρίτερα είχε πάρει τη θέση του Γκιόκα (σ.σ. όπως και ο Λούκας του Καραχάλιου), με τον κόουτς Ζουρούδη να κάνει διαχείριση δυνάμεων ενόψει του δύσκολου αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης με τον πρωταθλητή Βοιωτίας Κυπάρισσο Αντίκυρας στο Στάδιο Χαλκίδας.

Στο 76' στη λίστα των σκόρερ πρόσθεσε τ' όνομά του και ο Νίκος Μαστροκώστας, ο οποίος βρέθηκε σε θέση βολής (από ασίστ του Ι.Κ. Τσολάκου) και με πλασέ έγραψε το 0-4.

Ο ΑΟΧ άγγιξε και το 0-5 με τον Ηλία Λούκα, ο οποίος στο 81' δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα του Κοκονδύνη...

Η ομάδα της Χαλκίδας είχε και την συμπαράσταση 60-70 φίλων της που ταξίδεψαν στο Καρπενήσι για να συμπαρασταθούν στους κυανόμαυρους.

ΑΙΟΛΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ: Κοκονδύνης, Χρυσικός, Φούκας (85' Τριανταφυλλόπουλος), Σκοπέτος, Δημ. Ρούσσης (52' λ.τρ. Αζακάς), Ζαραβέλης (23' λ.τρ. Καλύβας), Μισύρης, Μπόνιας (85' Καρφής), Παχής, Κώστας Ρούσσης, Μάρκης (46' Κοτρώνης).

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Πέτρος Ζουρούδης): Φαλαγγίτης, Γεωργίου, Κολιόπουλος, Ι.Κ. Τσολάκος-τζούνιορ, Τζάβρας (35' λ.τρ. Σπυράκης), Χαλιώτης (73' Μετοχιάτης), Ζουλιώτης (73' Τρεπεκλής), Ι.Αθ. Τσολάκος, Καραχάλιος (60' Λούκας), Νικ. Μαστροκώστας, Γκιόκας (60' Σπανός). 


Σχετικά άρθρα

Κραψιτης: Δώσαμε τη ψυχή μας και μας αξίζουν συγχαρητήρια [vid]

Ποιος να συγκριθεί μαζί του.... Ο Άρης Πετρούπολης πέρασε από τη Ρόδο και τερμάτισε (και πάλι) πρώτο

Ζουρούδης: Κάθε μέρα που περνάει η κατάσταση βελτιώνεται

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35