social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καβάσης: Ίσως η πιο ισχυρή ομάδα του ομίλου ο Ηλυσιακός

Καβάσης: Ίσως η πιο ισχυρή ομάδα του ομίλου ο Ηλυσιακός

Η εκκίνηση στα μπαράζ των πρωταθλητών Ενώσεων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως... βουτιά στα βαθιά για τον Αστέρα Βάρης.

Η πρωταθλήτρια ΕΠΣΑΝΑ θα φιλοξενηθεί την Κυριακή (14/5) στο δημοτικό στάδιο Ζωγράφου από τον Ηλυσιακό για τον 8ο όμιλο και ο Γιώργος Καβάσης υπογραμμίζει, μέσω του Soccerlive, τις δυσκολίες της αναμέτρησης. Επαναλαμβάνει, όμως, και την εμπιστοσύνη που έχει στη δική του ομάδα και στις δυνατότητες των δικών του ποδοσφαιριστών.

«Είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι σε πολύ ιστορικό αντίπαλο, με πολλούς φιλάθλους και πάρα πολύ καλό ρόστερ, μία ομάδα πολύ καλά δουλεμένη από έναν καλό προπονητή. Το γεγονός ότι το παιχνίδι είναι στην έδρα του αντιπάλου, αυξάνει ακόμη περισσότερο τη δυσκολία του. Είναι σημαντικό το πρώτο παιχνίδι και το πως θα ξεκινήσουμε» σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Θα κοιτάξουμε, όπως κάναμε και στο πρωτάθλημα, με ποιον τρόπο θα μπορέσουμε να πάρουμε το μάξιμουμ από το παιχνίδι. Θα πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και μετά τα 90 λεπτά θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει». Σε ερώτηση για το αν θεωρεί ότι το ματς της πρεμιέρας ενδεχομένως να είναι το πιο δύσκολο της διαδικασίας, ο προπονητής των κυανόλευκων αποκρίθηκε: «Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Ηλυσιακός είναι ίσως η πιο ισχυρή ομάδα του ομίλου».

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35