social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λεβέντης: Σχεδιάζουμε ήδη την ομάδα μας ανεξαρτήτως κατηγορίας που θα παίζουμε

Λεβέντης: Σχεδιάζουμε ήδη την ομάδα μας ανεξαρτήτως κατηγορίας που θα παίζουμε

Μία... κατηγορία θα παίξει το απόγευμα του Σαββάτου (12/3) κόντρα στον Άτταλο ο ΓΣ Αργυρούπολης, ο οποίος με νίκη θα πανηγυρίσει, χωρίς να επηρεάζεται από τα αποτελέσματα στα υπόλοιπα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Δύο εικοσιτετράωρα πριν τη «σέντρα» στο παιχνίδι, ο Γιάννης Λεβέντης μίλησε στο Soccerlive, σημειώνοντας ότι ναι μεν η ομάδα του θα κάνει την προσπάθειά της με όσες δυνάμεις έχει, προσθέτοντας ωστόσο ότι ήδη πραγματοποιείται ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν, ανεξαρτήτως κατηγορίας στην οποία θα αγωνίζονται οι «πορτοκαλί». «Σαφέστατα δεν έχουμε την ποιότητα του αντιπάλου, όμως επειδή μας δίνεται η ευκαιρία, έστω και την τελευταία στιγμή, να σώσουμε την κατηγορία, θα το παλέψουμε με όσες δυνάμεις έχουμε. Εδώ και πολύ καιρό σχεδιάζουμε την ομάδα για την επόμενη σεζόν σε όποια κατηγορία κι αν παίζει, σχεδιασμός που θα ανταποκρίνεται στα δικά μας δεδομένα, κυρίως στα οικονομικά» σχολίασε αρχικά ο έμπειρος προπονητής, για να συμπληρώσει σχετικά με τον προσεχή αντίπαλο: «O Άτταλος έχει μία πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλό προπονητή. Δίκαια διεκδικεί το πρωτάθλημα και, όπως εξελισσόταν το πρωτάθλημα, πίστευα ότι αυτός θα ήταν ο πρωταθλητής. Επειδή, όμως, στο ποδόσφαιριο παίζουν κι άλλα πράγματα ρόλο και ειδικά η τύχη, κάποιες συγκυρίες μπορεί να σε φέρουν πιο πίσω, όπως και έγινε».

Ενδιαφέρον, ωστόσο, παρουσιάζουν και τα όσα ανέφερε ο τεχνικός της ομάδας των νοτίων προαστίων πέρα από το κομμάτι του βαθμολογικού στόχου. «Η πρώτη μας επιδίωξη είναι η οικονομική μας συνέπεια, η οικονομική ισορροπία της ομάδας και μετά η αγωνιστική. Ζούμε με αυτά που έχουμε, επειδή με όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, δεν υπάρχουν χορηγοί και πρόεδροι με λεφτά. Είμαστε, όμως, πολύ ευχαριστημένοι που το υπόλοιπο κομμάτι, πέρα από την πρώτη ομάδα, λειτούργησε πάρα πολύ καλά! Όλοι οι προπονητές στις ακαδημίες μας είναι κάτοικοι Αργυρούπολης και σχεδόν όλοι έχουν περάσει σαν ποδοσφαιριστές από τον ΓΣ Αργυρούπολης και έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά φέτος» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Γ. Λεβέντης και κατέληξε: «Ήδη από τους μικρούς μας ένας έχει κλείσει σε ΠΑΕ, ενώ έχουμε κι άλλα δύο με τρία παιδιά, που βρίσκονται στην ίδια διαδικασία. Και αυτό είναι κάτι που μας χαροποιεί, γιατί μέσα από την ομάδα μας τα παιδιά αυτά έχουν διάδρομο για παραπάνω εξέλιξη και ανέλιξη».

 


Σχετικά άρθρα

ΠΑΟ Ρουφ: Δεν διαπραγματευόμαστε υγεία των ανθρώπων

Σχεδιάζουν την επόμενη μέρα Απόλλων Χαλανδρίου και Βλάχος

Γιάννης Κουσάνας: Ο τεχνικός της Δόξας Βύρωνος στην πρώτη γραμμή κατά του κορωνοϊού

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35