social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ένα βήμα από την άνοδο το Παγκράτι (1-0 τον Κεραυνό Πετρούπολης)!

Ένα βήμα από την άνοδο το Παγκράτι (1-0 τον Κεραυνό Πετρούπολης)!

Κάτι... λίγο έχει μείνει ακόμα για το Παγκράτι, προκειμένου να εξαργυρώσει την εξαιρετική του παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα μέσα από τον 1ο όμιλο της Γ' ΕΠΣΑ και να εξασφαλίσει την άνοδο στη Β' Κατηγορία!

Το πρωί της Κυριακής (20/3) η ομάδα του Ν. Ακριτίδη υποδέχθηκε στο γήπεδο Ελληνικού τον ανταγωνιστικό Κεραυνό Πετρούπολης στο ντέρμπι της αγωνιστικής, παίρνοντας τη νίκη με 1-0. Πλέον, με νίκη την τελευταία αγωνιστική απέναντι στον Αστέρα Γλυφάδας, οι «ροσονέρι» θα πανηγυρίσουν την άνοδο, πριν καν ξεκινήσει η διαδικασία των πλέι οφ.

Όσον αφορά στην αναμέτρηση, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στην επικράτηση παρότι αναγκάστηκαν να αγωνιστούν με παίκτη λιγότερο από το 36ο λεπτό λόγω αποβολής του Νεζίρι με δεύτερη κίτρινη. Στο 45' ο Αρσενίου πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ με λόμπα από θέση εκτός περιοχής, γράφοντας το 1-0 που έμελλε να παραμείνει μέχρι τέλους.

Διαιτητές: Τράντας, Βογιατζής-Καπετανάκης

ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Νίκος Ακριτίδης): Κελαηδίτης, Μερετσόλιας, Κωνσταντινίδης (85' Ντότσικας), Μηνόπουλος, Βασιλειάδης, Αδάμης, Στεργιόπουλος (70' Γιούτσος), Νάνος (46' Σακαλής), Αρσενίου, Νεζίρι, Ρίζος (80' Θεοχαρόπουλος)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ. (Παναγιώτης Δουγιέκος): Τσαφάρας, Καρτσάκας (57' Τσαούσης), Νταντάνης, Δασκαλάκης, Μητράκος (71' Σκουφής), Κυριάκος, Τασιαδάμης, Περαμερίτης, Καστελλιώτης (57' Κατηφόρης), Γκουτσούλας, Ψύλλας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35