social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Στον Υμηττό νιώθουμε πρωταγωνιστές!»

«Στον Υμηττό νιώθουμε πρωταγωνιστές!»

Η υπόθεση «σωτηρία» δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τις δικές του δυνάμεις, ωστόσο ο Υμηττός θα έχει αυξημένες πιθανότητες να πετύχει τον στόχο του στον 4ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ, αρκεί να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ιεράπολη το πρωί της Κυριακής (3/4).

Αυτό σημειώνουν επί της ουσίας και οι «πορτοκαλί», σε δημοσίευσή τους μέσα από τη σελίδα τους στο φέισμπουκ, ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής υποχρέωσης στο φετινό πρωτάθλημα. Αναλυτικά:

«Το πρωτάθλημα πλησιάζει στο τέλος του. Για την ομάδα μας έμεινε ένα παιχνίδι ακόμα, όπου το καθήκον μας είναι να προετοιμαστούμε κατάλληλα να αντιμετωπίσουμε τις ιδιαιτερότητες ενός παιχνιδιού πού χαρακτηρίζεται 'τελικός' και να πάρουμε το μάξιμουμ από αυτό! Στο ποδόσφαιρο όλα πρέπει να εξαρτώνται από τα δικά σου πόδια αν θέλεις να είσαι πρωταγωνιστής! Και ως Υμηττός μόνο έτσι νιώθουμε! Πρωταγωνιστές! Ιδιαίτερη εβδομάδα, προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι, πιστεύουμε στην ομάδα μας, υποστηρίζουμε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας, σεβόμαστε κάθε αντίπαλο! Και σε ένα πρωτάθλημα όπου όλοι αγωνίζονται για κάτι ανεξάρτητα βαθμολογικής θέσης, δεν γίνεται να μην αναγνωριστεί ο πρώτος! Συγχαρητήρια στην ομάδα του Π.Ο Αγίου Θωμά Γουδί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον όμιλο μας, τρεις αγωνιστικές μάλιστα πριν τη λήξη του πρωταθλήματος! Μπράβο στα παιδιά, καλή συνέχεια στη γείτονα ομάδα, καλή συνέχεια και σε εμάς βέβαια».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35