social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλη διάκριση για τον ΓΣ Καισαριανής: Στις προπονήσεις της Ελλάς Βερόνα ο Μπαριαμπάς

Μεγάλη διάκριση για τον ΓΣ Καισαριανής: Στις προπονήσεις της Ελλάς Βερόνα ο Μπαριαμπάς

Μεγάλη διάκριση για τον ΓΣ Καισαριανής και τον 16χρονο κεντρικό αμυντικό, Βαγγέλη Μπαριαμπά.

Ο νεαρός άσος κλήθηκε στις προπονήσεις της Ελλάς Βερόνα κάτι που σημαίνει ότι θα περάσει από το μικροσκόπιο του τεχνικού επιτελείου τους και εφόσον πείσει ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ θα αποκτηθεί από τον Ιταλικό σύλλογο.

Το δελτίο τύπου και το έγγραφο της Ιταλικής ομάδας

Την τελευταία τετραετία ο σύλλογος μας έδωσε την υπόσχεση του στον κόσμο της Καισαριανής ότι θα αλλάξει επίπεδο και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τους Καισαριανιώτες ποδοσφαιριστές δίνοντας βήμα στα νέα παιδιά.

Η πρώτη διάκριση για ένα νέο παιδί ήρθε κάνοντας χαρούμενα όλα τα μέλη της ομάδας μας.

Συγκεκριμένα, ο 16χρονος (!), Βαγγέλης Μπαριαμπάς, με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ με τον ΓΣ Καισαριανής κέντρισε το ενδιαφέρον της Ελλάς Βερόνα.

Ο σύλλογος από την γειτονική μας χώρα μέσω επίσημου εγγράφου ζήτησε την έγκριση της ομάδας προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να μεταβεί στον Ιταλικό Βορρά προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της β' ομάδας της Βερόνα.

Από σήμερα, Τρίτη 17 έως την Πέμπτη 19 Μαϊου, ο Βαγγέλης Μπαριαμπάς με τις ικανότητες του θα προσπαθήσει να πείσει το Ιταλικό προπονητικό επιτελείο ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ του συγκεκριμένου συλλόγου.

Το διοικητικό συμβούλιο, το τεχνικό επιτελείο, οι συμπαίκτες του και γενικά όλος ο οργανισμός του ΓΣ Καισαριανής εύχεται στον "δικό μας Βαγγελάκη" ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ....

Δείτε το σχετικό έγγραφο 

Bariampas_Evangelios_20061.png


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35