social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ρίζος: «Σημασία έχει τι θα κάνουμε, όχι τι θα πούμε»

Ρίζος: «Σημασία έχει τι θα κάνουμε, όχι τι θα πούμε»

Τους λόγους που επέλεξε να αναλάβει τη δύσκολη αποστολή που έχει να κάνει με τη σωτηρία του Παλαιού Φαλήρου στην Α' ΕΠΣΑ έκανε γνωστούς ο Αλέκος Ρίζος.

Ο πολύπειρος προπονητής αφού έπλεξε το εγκώμιο του πανίσχυρου διοικητικού ηγέτη της ομάδας, Παναγιώτη Σταυριανάκου, στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει η αποστολή του, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για το σύλλογο των νοτίων προαστίων.

Αναλυτικά, το σχόλιο του

Κατά αρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους τους ΠΑΣ Παλαιού Φάληρου και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο κ. Σταυριανακο Παναγιώτη καθώς και τον κ. Σούρδη Χαράλαμπο για την τιμή που μου έκαναν να μου αναθέσουν την τύχη της ομάδος σε αυτή την δύσκολη περίοδο. Σημασία δεν έχει τι θα πούμε αλλά τι θα κάνουμε ούτως ώστε η ομάδα να ανακάμψει. Έχω την χαρά να γνωρίζω αρκετούς παίκτες της ομάδας και πιστεύω ότι με δουλειά και πολύ προσπάθεια θα καταφέρουμε τον στόχο που έχουμε θέσει. Δεν μου είναι άγνωστη η κατάσταση που καλουμαι να αντιμετωπισω και πιστεύω ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35