social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας: Νέος προπονητής ο Κωτσοβός Ι Team Manager ο Σταμπουλίδης

Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας: Νέος προπονητής ο Κωτσοβός Ι Team Manager ο Σταμπουλίδης

Στον Μικρασιατικό Εθνικό Αστέρα, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση για την ονομασία της νέας ομάδας που προήλθε από την συνένωση του Εθνικού Αστέρα και του Μικρασιατικού, σημειώθηκαν και οι πρώτες ανακοινώσεις.

Συγκεκριμένα, η ομάδα από την Καισαριανή ανακοίνωσε την πρόσληψη του προπονητή, Νίκου Κωτσοβού, ο οποίος θα έχει στο πλάι του ως άμεσο συνεργάτη τον Κώστα Σταμπουλίδη.

Ο κ. Κωτσοβός έχει μεγάλη εμπειρία καθώς έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες Superleague και όχι μόνο γεγονός που δείχνει ότι η επιλογή της νέας διοίκησης μόνο τυχαία δεν ήταν.

Άμεσος συνεργάτης του και σε ρολο team manager θα είναι ο Κώστας Σταμπουλίδης που για αρκετά χρόνια ήταν προπονητής στον Μικρασιατικό.

Γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Θοδωρής Ποντίδης που άνηκε στο επιτελείο της Κηφισιάς μέχρι πρότινος ενώ έχει εργαστεί και στην Καλαμάτα.

Το δελτίο τύπου

Το διοικητικό συμβούλιο του Μικρασιατικού-Εθνικού Αστέρα ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή, Νίκου Κωτσοβού, στην τεχνική ηγεσία της ανδρικής μας ομάδας.

Ο 55χρονος προπονητής γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου 1967 στην Αθήνα και είναι κάτοχος UEFA PRO.

Πρόκειται για έναν καταξιωμένο προπονητή στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου γεγονος που το πιστοποιούν οι πλούσιες εμπειρίες που έχει.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κωτσοβός έχει εργαστεί για λογαριασμό των ΑΕΚ, Πανιώνιου, Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητου, Λάρισας, Ολυμπιακού Βόλου, Αγροτικού Αστέρα, Γλυφάδας, Φωστήρα Ταύρου, Επισκοπής,, Προοδευτικής, ΑΕ Μυλοποτάμου, Ασπρόπυργου, Καλλιθέας, Ηροδότου και Άνω Μερα.

Σε τοπικό επίπεδο έχει περάσει από τους πάγκους των Χαραυγιακού, Ηλιούπολης, ΑΟΝ Αργυρούπολης και Γέρακα, ενώ εχει εργαστεί και στις Σχολές Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού.

TEAM MANAGER Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ

Άμεσος συνεργάτης του κ. Κωτσοβού και team manager της ομάδας μας θα είναι ο Κώστας Σταμπουλίδης.

Έχοντας υπηρετήσει για πολλά χρόνια στον Μικρασιατικό, ο κ. Σταμπουλίδης είναι δεδομένο ότι θα προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες με τις γνωσεις που διαθέτει στην ομάδα μας και θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο για το σύλλογο "τρέχοντας" πολλά και σημαντικά ζητήματα.

ΝΕΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΟΝΤΙΔΗΣ

Γυμναστής της ομάδας μας θα είναι ο Θοδωρής Ποντίδης. Την προηγούμενη σεζόν εργάστηκε στο πρωτάθλημα της Superleague 2 για λογαριασμό της Κηφισιάς, ενώ την περίοδο 2020-2021 ως γυμναστής άνηκε στο team της Καλαμάτας πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.


Σχετικά άρθρα

Τα γκολ του Μικρασιατικού Εθν. Αστέρα στο φιλικό με την Ελλάς Ποντίων [vid]

Live Streaming I Μικρ. Αστέρας - Αρης Πετρούπολης

Νίκος Κωτσοβός: «Γιορτή για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35