social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λαζάρου: Δημιουργούμε το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας

Λαζάρου: Δημιουργούμε το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας

Κάποιες σκέψεις του μοιράστηκε ο Γιώργος Λαζάρου με αφορμή την πραγματοποίηση των πρώτων δύο φιλικών αγώνων που έδωσε η Αλσούπολη στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.

Η ομάδα της Ν. Ιωνίας αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με τον Ιάσονα στις 28/8, ενώ χθες (31/8) επικράτησε (0-1) στην Αργυρούπολη απέναντι στη Λαύρα, με τον έμπειρο τεχνικό να υπογραμμίζει ότι το πρόσημο είναι θετικό και να συμπληρώνει ότι σιγά σιγά δημιουργείται το αγωνιστικό προφίλ των πράσινων για τη νέα σεζόν.

«Βρισκόμαστε στην τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας μας και σταδιακά ανεβάζουμε ρυθμούς. Όπως είναι λογικό, δουλεύουμε πολύ στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, ενω ταυτόχρονα έχουμε αρχίσει να βάζουμε τις βάσεις στο κομμάτι της αμυντικής τακτικής. Το πρόσημο στα δύο φιλικά που έχουμε δώσει ως τώρα είναι θετικό. Αρκετά από αυτά που δουλεύουμε αρχίζουν σταδιακά να φαίνονται στο γηπεδο, ενώ παίρνουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες, έτσι ώστε να έχουμε πλήρη εικόνα του ρόστερ» σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε: «Υπάρχει πολυ διάθεση από όλους για να κάνουμε κάτι καλό, για αυτό δουλεύουμε αρκετά σκληρά. Νομίζω ότι κάθε μέρα που περνάει, δημιουργούμε το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας, έτσι ώστε μέχρι την αρχή του πρωταθλήματος να είμαστε έτοιμοι».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35