social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δημητρίου: Μακάρι να είχαμε κι άλλα φαβορί στον όμιλο!

Δημητρίου: Μακάρι να είχαμε κι άλλα φαβορί στον όμιλο!

Κάθε άλλο παρά... προβληματισμό προκάλεσε στον Γιάννη Δημητρίου η παρουσία του Πανερυθραϊκού στον «σκληρό» 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ, εξηγώντας στο Soccerlive για ποιους λόγους το αποτέλεσμα του διαχωρισμού των ομίλων ήταν μία ευπρόσδεκτη εξέλιξη.

«Ένας προπονητής που θέλει να εξελιχθεί και μία ομάδα που θέλει να εξελίσσεται, θέλει να είναι και σε όμιλο με πολύ δυνατές ομάδες. Ζούμε μετά από χρόνια ένα πρωταθλημα μεγάλο και τι πιο ωραίο από το να έχουμε κάθε Κυριακή δύσκολα παιχνίδια. Αν μπορούσα να το επιλέξω, θα ήθελα και τα δύο με τρία φαβορί του άλλου ομίλου να είναι στον δικό μας όμιλο» σημείωσε ο νεαρός τεχνικός και πρόσθεσε: «Πέρσι, στον πιο δύσκολο όμιλο της Α' Κατηγορίας, ήμασταν μέσα στην τριάδα παρότι είχαμε το μικρότερο μπάτζετ. Σίγουρα έχουν τη σημασία τους τα μπάτζετ, όμως το ποδόσφαιρο είναι μέσα στο γήπεδο».

Όσον αφορά στους στόχους της δικής του ομάδας στο νέο Πρωτάθλημα αλλά και στα χαρακτηριστκά που θα παίξουν ρόλο στην έκβαση των μαχών, ο 39χρονος προπονητής υπογράμμισε: «Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος η ομάδα μας μπαίνει στα παιχνίδια για να πάρει θετικά αποτελέσματα. Είναι μία ομάδα με γνήσιο ταλέντο, που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό. Και ο πρωταθλητισμός για εμάς σημαίνει οι ποδοσφαιριστές να μπαίνουν στο γήπεδο και να κερδίζουν κάθε μονομαχία και, συγχρόνως, παιχνίδι με παιχνίδι να γίνονται καλύτεροι. Από εκεί και πέρα, η ομάδα που θα έχει συνέπεια και διάρκεια στη δουλειά της, θα μπορέσει να φτάσει μέχρι τέλους και να πετύχει τους στόχους της. Επίσης, σημαντικό θα είναι για την καθε ομάδα να μπορεί να διαχειριστεί τα δύσκολα συναισθήματα που θα αντιμετωπίσει μέσα στη σεζόν, γιατί αήττητη ομάδα σε αυτό το πρωτάθλημα δεν θα υπάρξει».

Τέλος, σχετικά με την αυριανή (9/9) πρεμιέρα στο Ρουφ, ο Γ. Δημητρίου τόνισε: «Πρόκειται για μία δυνατή και ιστορική ομάδα που μπαίνει σε νέα μονοπάτια. Είναι ένα παιχνίδι της πρεμιέρας το οποίο θέλει προσοχή, απέναντι σε έναν αντίπαλο που σεβόμαστε. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε στο νέο πρωτάθλημα όπως κλείσαμε την περσινή χρονιά».

 


Σχετικά άρθρα

Τρεις προσθήκες ο Ολυμπιακός Λιοσίων

Γιαννόπουλος: Αν το επιτρέπουν οι συνθήκες, να ολοκληρωθεί κανονικά το πρωτάθλημα

Ισοπαλία χωρίς γκολ για Αγ. Δημήτριο και Απόλλων Αθηνών Δάφνη (0-0)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35