social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κορυφή από νωρίς για τον Ηλυσιακό, 3-0 τα Μελίσσια

Κορυφή από νωρίς για τον Ηλυσιακό, 3-0 τα Μελίσσια

Το 2Χ2 έκανε ο Ηλυσιακός που επικράτησε με 3-0 του ΑΟ Μελισσίων για την 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

Στο α' ημίχρονο την κατοχή την είχε ο Ηλυσιακός χωρίς να κάνει τις μεγάλες φάσεις. Στην επανάληψη ο Ηλυσιακός από τη στιγμή που προηγήθηκε έπαιξε χωρίς άγχος και κατάφερε να πετύχει άλλα δυο γκολ φτάνοντας σε μια δίκαιη επικράτηση.

Στο α' μέρος τα Μελίσσια έβαλαν δύσκολα στον Ηλυσιακό, ωστόσο οι κιτρινόμαυροι είχαν καλές στιγμές με τους Άχνελ, Κασσιανό και Χριστόπουλο, ενώ τα Μελίσσια απείλησαν με τον Παπαχρήστο να χάνει ευκαιρία σημαντική. Από την άλλη οι κιτρινόμαυροι είχαν καλή στιγμή με τον Τσέργα όμως δεν μπόρεσαν να προηγηθούν. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και είχαν δοκάρι στο 56' με τον Τσέργα. Στο 58' ο Γαλημιτης έκανε το 1-0, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 79' να σημειώνει το 2-0.

Το τελικο 3-0 έκανε ο Πέτρος Σινομάτι στο 82'.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρεας Μαντζουνης) Μπαλασάκης, Κάρδαρης, Νικολοπουλος, Κούτρας, Ρέτζο, Ταχιράι, Κασσιανός (84' Πουλέρι), Τσέργας (86' Κατσαρος), Γαλημίτης, Χριστοπουλος (84' Τσουρέας), Ανχελ (65' Σινομάτι).

ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Αλεξης Μαντζουνης) Μπακοδήμος, Καραμπίνης, Πλατέλλας, Τιμολέων, Χοτζάι (79' Κωνσταντινου), Τούντας, Βασίλη (79' Γλογοβίτης), Νίκολι (70' Χαμουρίδης), Μυλωνάς, Παπαχρήστος (70' Ραβάνης), Κωτσοβος.


Σχετικά άρθρα

Αστέρας Καισαριανής: Επίσημο του Άνχελ

Περασε (και) από το Περιστέρι ο Χολαργός (0-3) και φουλάρει για το ματς της χρονιάς

Βόγλης: Στόχος μας ο Διαγόρας να καθιερωθεί και να μην έχει... ταβάνι!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35