social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Α' ΕΠΣΑ-3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ: Πράξη...4η!

Α' ΕΠΣΑ-3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ: Πράξη...4η!

Η 4η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ περιλαμβάνει ματς σημαντικά τόσο στην... ουρά όσο και στην κορυφή της κατάταξης.

Σήμερα (5/11 στις 15.00) στο γήπεδο Καλαμακίου Β', ο τοπικός Άρης θέλει την πρώτη του νίκη αφού υποδέχεται τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης που προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με το Περιστέρι.

Στους Αγιους Αναργυρους η Ελπίδα θέλει να... ξεκολλήσει από τον 1 πόντο που έχει συγκεντρώσει αντιμετωπίζοντας την ΑΕ Ηρακλείου που βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Αξία στο τρίποντο της προηγούμενης αγωνιστικής στα Μελίσσια θέλει να δώσει ο Χολαργός που υποδέχεται τον Βύρωνα που πάει... με υπηρεσιακό προπονητή στο ματς αυτό μετά την λύση της συνεργασίας με τον Ανδρέα Μηλια.

Αύριο, Κυριακή (6/11) στις 15.00 τα ματς Ηλυσιακός-Αθηναϊκός και Τράχωνες-Μελίσσια ρίχνουν την αυλαία. Η ομάδα από του Ζωγράφου θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί των νικών γνωρίζοντας ότι έχει δύσκολη αποστολή ενώ από την πλευρά του το συγκρότημα του Αντώνη Τσιμπάκη μετά το αρνητικό σερι των πρώτων τριών αγωνιστικών που μετράει ισάριθμες ήττες θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

tetarti.jpg

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

sdrw.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35