social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανεβαίνει το Παλαιό Φάληρο, 2-1 την Αγία Ελεούσα που φωνάζει για τη διαιτησία

Ανεβαίνει το Παλαιό Φάληρο, 2-1 την Αγία Ελεούσα που φωνάζει για τη διαιτησία

Αν η αξία του ηττημεμνου δίνει δόξα στο νικητή τότε το Παλαιο Φάληρο πήρε μια τεράστια νίκη νίκη που του δίνει μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Οι κυανέρυθροι επικράτησαν με 2-1 της Αγίας Ελεούσας και δείχνουν να ξεφεύγουν για τα καλά από τις τελευταίες θέσεις αφού πλέον η ομάδα βρίσκεται στην 7η θέση με 17 βαθμούς.

Όσον αφορά την Ελεούσα, η ιστορική ομάδα από την Αγία Βαρβάρα δεν μπόρεσε να δώσει αξία στη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κοντρα στο Χαλάνδρι, ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία και κυρίως για τα δυο πέναλτι με τα οποία σκόραρε το Παλαιο Φάληρο.

Μετά το 0-0 του α μέρους, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Καναβέτα στο 60' σε μια φάση όπου οι φιλοξενούμενοι θεώρησαν ότι η φάση έπρεπε να σταματήσει νωρίτερα αφού είχε προηγηθεί χέρι.

Στο 64' ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0, με την Αγία Ελεούσα να μειώνει σε 2-1 με σουτ του Καραδήμα στο 84'.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αλέκος Ρίζος) Καταχανάκης, Λιόνης, Τσάμης (57' Γαβαλάς), Μπρούσαλης, Τριανταφυλλίδης, Σκόρδος, Κωνσταντινιδης, Μακρυγιάννης,Βάιας (57' Μαυρέλης (79' λ.τρ. Ανδρέου), Καναβέτας, Φεντόφορ.

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης) Σιφογιαννάκης, Μπάκας Α., Κρητικός (61' Μαζμανίδης), Κύβελος, Μπίκος, Κατσικογιάννης (82' Πατσατζόγλου), Μπάκας Π. (61' Γιαννόπουλος Δ.), Λαδένογλου (66' Τουφεξίδης), Καραδήμας, Γκουτίδης, Κοπανάς (82 Κέσκος).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35