social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κορυφή ο Ορφέας Αιγάλεω, πήρε το ντέρμπι με την Αθηναΐδα (2-1)

Κορυφή ο Ορφέας Αιγάλεω, πήρε το ντέρμπι με την Αθηναΐδα (2-1)

Λύγισε την Αθηναΐδα ο Ορφέας Αιγάλεω στο ντέρμπι κορυφής και του... άρπαξε τα σκήπτρα στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ!

Στο ΔΑΚ Αιγάλεω έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, με την ομάδα του Στ. Ηλιόπουλου να παίρνει τη νίκη με 2-1 και να ανεβαίνει στην κορυφή της κατάταξης. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 37ο λεπτό με πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Λούλο και εκτέλεσε εύστοχα ο Αν. Λουμίδης για το 1-0, για να φτάσουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου το ματς πήρε... φωτιά! Στο 81' ο Πανάκης έφερε το ματς στα ίσια με κεφαλιά μετά από φάουλ του Φραντζέσκου (1-1), όμως τρία λεπτά μετά ο Ορφέας πήρε ξανά το προβάδισμα, όταν ο Μπέλιας εκτέλεσε φάουλ από μακρινή απόσταση, στην άμυνα των φιλοξενούμενων υπήρξε ασυνεννοησία, με συνέπεια η μπάλα να πάρει παράξενη τροχιά και να περάσει πάνω από τον εξερχόμενο Γκιμούση για το 2-1! Στην τελευταία φάση του αγώνα, στο 93ο λεπτό, ο Ντιντίφας εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έμεινε στην περιοχή, ο Φραντζέσκος έπιασε το αριστερό σουτ, όμως ο Μακρής ήταν σε σωστή θέση και μπλόκαρε.

Διαιτητές: Αλάμπεης, Αθανασόπουλος-Αναστασόπουλος

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓ. (Σταύρος Ηλιόπουλος): Μακρής, Φ. Αγγελακόπουλος (82' Ανδρονιώτης), Μπέλιας, Βουτσινάς, Καρδάρας (46' Σαρδέλης), Αν. Λουμίδης, Κονγκίνη (64' Μινχάι), Τριανταφυλλίδης (64' Αλ. Λουμίδης), Σαββίδης, Νεστουράι (64' Β. Αγγελακόπουλος)

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Μάκης Ραφαηλίδης): Γκιμούσης, Κοντής, Πανταζόπουλος, Πράσος (69' Βαγγέλης), Λούλο (87' Μπουντού), Κανδαλέπας, Ντιντίφας, Τζουρμανάς (46' Ρούτσης), Πανάκης, Φίλος, Φραντζέσκος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35