social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Άνεμος» στο Χαϊδάρι ο Απόλλων Χαλανδρίου, 3-0 τον Θρίαμβο

«Άνεμος» στο Χαϊδάρι ο Απόλλων Χαλανδρίου, 3-0 τον Θρίαμβο

Μία από τις πιο μεστές του εμφανίσεις πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής (4/12) στο γήπεδο «Τ. Χαραλαμπίδης» του Χαϊδαρίου ο Απόλλων Χαλανδρίου και επέστρεψε στις νίκες μετά από μία ισοπαλία και μία ήττα.

Οι κυανόλευκοι επικράτησαν κατά κράτος απέναντι στον τοπικό Θρίαμβο, του οποίου επιβλήθηκαν με 3-0, για να παραμείνουν στη 2η θέση της κατάταξης στον 4ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 35' με πέναλτι που κέρδισε ο Τζάκσον και εκτέλεσε εύστοχα ο Κανδεράκης (0-1), με τον Νούση να έχει δοκάρι με κοντινή προσπάθεια στο 45'. Στο δεύτερο μέρος πήρε το... όπλο του ο Στεργιώτης και με δύο προσωπικά γκολ εδραίωσε τη νίκη του Απόλλωνα. Στο 52' έγραψε το 0-2 με πλασέ μετά από συνεργασία των Παπαδάκη και Παπουτσή και ασίστ του τελευταίου, ενώ στο 75' διαμόρφωσε το 0-3 με κεφαλιά μετά από σέντρα του Τζάκσον.

Διαιτητές: Πατεράκης, Μπόντζος-Καρράς

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔ. (Δημήτρης Τζαβέλας): Κουμής, Κοντοπύργιας (83' Συριόπουλος), Λώλος, Μπαγιαρτάκης, Κερμέζο, Μπαγετάκος, Χατζηκωνσταντίνου (83' Θεοδωρόπουλος), Ηλιόπουλος (57' Καγιανάς), Χήτος (75' Θεοδώρου), Μπαρμπούδης (46' Σαλλίτα), Δράμης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης, Νούσης, Ψάλλας, Αγγελόπουλος, Νίνος (88′ Κρομμύδας), Μπεθάνης (79′ Πρόξενος), Κανδεράκης, Στεργιώτης, Τζάκσον (88′ Παπαγεωργίου), Παπουτσής (67′ Παγώνης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35