social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Λευκή» ισοπαλία για Καματερό και Ατρόμητο Χαλανδρίου

«Λευκή» ισοπαλία για Καματερό και Ατρόμητο Χαλανδρίου

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι που έγινε σήμερα (17/12) το απόγευμα στο γήπεδο Καματερού, με τον τοπικό ΠΑΟ να έχει την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά να μένει στη «λευκή» ισοπαλία με την -καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο- ομάδα του Ατρόμητου Χαλανδρίου.

Στο 34', σε σέντρα του Παπαϊωάννου, η μπάλα έφυγε προσωρινά από τα χέρια του Μεσούλι και προ της παρέμβασης του Χαιρετάκη με το κεφάλι, πρόλαβε με νεα προσπάθεια ο τερματοφύλακας, αποσοβώντας το γκολ. Στο 40' ο Μήτκας είχε κεφαλιά στο δοκάρι σε κόρνερ του Παπαϊωάννουμ, ενώ στο 46', σε μακρινό σουτ του Φλέγκα, ο γκολκίπερ Περίφανος έβγαλε σε κόρνερ. Να αναφερθεί ότι οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε φάση που καταγράφηκε στο 20ο λεπτό, σε μαρκάρισμα του Δ. Αναγνώστου στον Χαιρετάκη.

Διαιτητές: Τζίβρας, Μπαζακούλας-Λουκούμης

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Μιχάλης Κάτσικας): Περίφανος, Παπαιωάννου, Πιτέλης, Παππάς, Τσουρούλας, Μαυροειδής, Μπινέρι (46' Κανελλόπουλος), Πέτρου (46' Γεντίκης (82' Κυρίτσης)), Χαιρετάκης, Μήτκας, Τσεσμετζής

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛ. (Ηλίας Μπλάνας): Μεσούλι, Αφεντουλίδης, Τουμαζάτος, Δ. Αναγνώστου, Κόττας, Κιούσης, Φλέγκας, Σφακάκης, Ν. Αναγνώστου (59' Μιχαλέας), Χονδρογιάννης (59' Αυγέρης), Σταφυλοπάτης.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35