social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εντυπωσίασε πάλι ο Ατρόμητος Χαλανδρίου, 4-1 την Ελευθερούπολη

Εντυπωσίασε πάλι ο Ατρόμητος Χαλανδρίου, 4-1 την Ελευθερούπολη

Άλλη μία εντυπωσιακή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Ατρόμητος Χαλανδρίου και συγχρόνως πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του.

Η ομάδα του Η. Μπλάνα επιβλήθηκε με 4-1 της Ελευθερούπολης και παρέμεινε σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την κορυφή, στον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Το σκορ άνοιξε στο 37ο λεπτό ο Χονδρογιάννης με πλασέ (1-0), ενώ στο 57' ο Σταφυλοπάτης με σουτ σημείωσε το 2-0. Στο 67' ο Παππάς μείωσε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ (2-1), όμως η χαρά των κιτρινόμαυρων κράτησε λίγο, καθώς στο επόμενο λεπτό (68') ο Ταμπάκος σκόραρε με κοντινό πλασέ για το 3-1. Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 86ο λεπτό από το σουτ που επιχείρησε ο Αναγνώστου.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Κουκόπουλος-Γκίκας

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛ. (Ηλίας Μπλάνας): Κολαζάς, Μεσούλ (85' Κατσαρώνης), Αφεντουλίδης, Δ. Αναγνώστου, Κωτάς, Σφακάκης, Σταφυλοπάτης (83' Καστριώτης), Τουμαζάτος (85' Ν. Αναγνώστου), Χονδρογιάννης (73' Πατσιάκος), Ταμπάκος

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Παναγιώτης Μαρκόπουλος): Κολονέλος, Καρυπίδης, Χαλκιαδάκης, Ψυλλάκης, Φλώρος (72' Τραϊκόπουλος), Λέκκας, Μεσάκου (60' Μπονγκουέ), Σερδενές (89' Γεωργίου), Παντελαίος, Καταβάτης (72' Καντελμίδης), Παππάς.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35