social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο +3 τα Βριλήσσια, «πήραν» και την Τερψιθέα (0-1)

Στο +3 τα Βριλήσσια, «πήραν» και την Τερψιθέα (0-1)

Συνέχεια στη νικηφόρο πορεία τους έδωσαν τα Βριλήσσια και εδραιώθηκαν ακόμη περισσότερο στην κορυφή του 2ου ομίλου στη Β' ΕΠΣΑ!

Η ομάδα του Δ. Λειβαρτζινού πέρασε και από το γήπεδο του Ρουφ, όπου επικράτησε με 1-0 της τυπικά γηπεδούχου Τερψιθέας, για να αποσπαστεί στο +3 από τις ομάδες που ακολουθούν. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 77ο λεπτό ο Αραμπατζής με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ (0-1). Η Τερψιθέα ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Α. Θερτσάι με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 95ο λεπτό.

Διαιτητές: Παναγιωτάρας, Παπαηλίας-Κούλης

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Μάκης Μπαλαγιάννης): Γκιουλής, Κολτσίδας (89' Ν. Θερτσάι), Νταλλής, Γραμματικόπουλος, Ντεντόπουλος, Α. Θερτσάι, Τσιρόπουλος, Κωτσογιαννίδης (89' Γκοτσούλιας), Ρήγας (59' Ταμποτέλης), Κυργοτάσης (76' Γαλάνης), Λύσανδρος (89' Μυλωνάς)

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Δημήτρης Λειβαρτζινός): Τζεβελέκης, Κόκκινος, Γεροντάκης (52' Αυγερόπουλος), Λύκος, Μ. Τσιούμας, Στ. Τσιούμας (66' Σπανός), Χαλεπλής (52' Κυριακόπουλος), Αραμπατζής, Γεοργάτζε (28' Προβίδης), Μότσιος, Γκιονάι (52' Κανέλλος)

 


Σχετικά άρθρα

Σοκ στα Σούρμενα: ρήξη χιαστού ο Μιχελής

Ανατροπή για το Χαϊδάρι - Τρομερά παράπονα από τη διαιτησία ο Απόλλων

ΓΣ Καισαριανής: Πένθος για τον Κώστα Αποστολόπουλο

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35