social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αναστασίου στη φαρέτρα του ΓΣ Καισαριανής

Αναστασίου στη φαρέτρα του ΓΣ Καισαριανής

Η συνέχεια του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ θα βρει τον ΓΣ Καισαριανής ενισχυμένο και έτοιμο να επιστρέψει στις επιτυχίες διεκδικώντας με αυτό το τρόπο την παραμονή στην κατηγορία.

Έτσι στις τάξεις του κιτρινόμαυρου συλλόγου σημειώθηκε ακόμη μια άφιξη ποδοσφαιριστή ο οποίος το α' εξάμηνο αγωνίζονταν σε άλλη ομάδα της Α' ΕΠΣΑ που συμμετείχε στον 3ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Αναστασίου, έναν πολυσύνθετο μέσο που αναμένεται να βοηθήσει την προσπάθεια του νεοφώτιστου συλλόγου στην Α' ΕΠΣΑ. Πρόκειται για ποιοτικό ποδοσφαιριστη που καλύπτει τα... θέλω του προπονητή, Μαρίνου Πολυμέρη. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο ΑΟ Βύρωνα έχοντας περάσει ακόμη από πολλές ομάδες.

Το δελτίο τύπου των "κιτρινόμαυρων"

Το διοικητικό συμβούλιο του ΓΣ Καισαριανής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Αναστασίου.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 32 χρονών και αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Προηγούμενος σταθμος της καριέρας του ήταν ο ΑΟ Βύρωνα καταγράφοντας 29 συμμετοχές στα δυο χρόνια παρουσίας του στη συγκεκριμένη ομάδα, ενώ, μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε ΑΕ Μουζακίου, Παλληνιακό, Αναγέννηση Καρδίτσας, Διάνα Ηλιούπολης και Θύελλα Αγίου Δημητρίου. Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη Αναστασίου και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35