social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δύσκολα ο Αττικός, 2-1 την ΑΕ Μεταμόρφωσης

Δύσκολα ο Αττικός, 2-1 την ΑΕ Μεταμόρφωσης

Τα βρήκε... σκούρα ο Αττικός απέναντι στην ψυχωμένη ΑΕ Μεταμόρφωσης, στο τέλος όμως κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς, επικρατώντας με 2-1 στο γήπεδο Ακαδ. Πλάτωνος.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους, παίρνοντας το προβάδισμα μόλις στο 8ο λεπτό με σουτ του Καραβάνα (0-1), με τους γηπεδούχους να φέρνουν το ματς στα ίσια στο 22ο λεπτό με σουτ του Χέλμη (1-1). Μάλιστα, μπόρεσαν να φτάσουν στην ανατροπή χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Σούφλα στο 80ο λεπτό με σουτ μετά από απόκρουση του Φούσκα (2-1).

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι της ΑΕΜ έμειναν με έντονα παράπονα από τη διαιτησία, εστιάζοντας τις διαμαρτυρίες τους στη φάση του νικητήριου γκολ του Αττικού, υποστηρίζοντας πως ο σκόρερ βρισκόταν σε προφανή θέση οφσάιντ και ότι κακώς ο πρώτος βοηθός Τζανόγλου δεν σήκωσε το σημαιάκι του.

Διαιτητές: Ρούσσος, Τζανόγλου-Παπαγιαννάκης

ΑΤΤΙΚΟΣ (Παναγιώτης Κοζακόπουλος): Καραμαλίγκας, Σωτηρίου, Κοντόπουλος, Χατζίτζε, Ματσαβέλας, Αθανασακόπουλος, Χέλμης, Χρόνης (52' Καργιώτης), Δουληγέρης (62' Μπάμε), Σούφλας, Γεωργαντής (86' Πατσούρας)

ΑΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Γιάννης Γρίμας): Φούσκας, Χατζηιωαννίδης, Κλετσίδης, Περιβολαράκης, Τούντας (70' Μπαντίνογλου), Ζάχαρης, Ομάρ, Μπούσι, Ντιέκσι (82' Μαρούσος), Παπαρδάκης (60' Κάρο), Καραβάνας (82' Δημητρίου).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35