social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δύσκολα ο ΑΟ Ιλίου στη Μεταμόρφωση (1-2)

Δύσκολα ο ΑΟ Ιλίου στη Μεταμόρφωση (1-2)

Τα... χρειάστηκε ο ΑΟ Ιλίου στη Μεταμόρφωση, όμως στο τέλος κατάφερε να πάρει τον δρόμο της επιστροφής χωρίς απώλειες, έχοντας επικρατήσει με 2-1 της μαχητικής ΑΕΜ.

Έτσι, παρέμειναν στο γκρουπ των ομάδων που οδηγούν την κούρσα στον συγκλονιστικό 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ, «ψαλιδίζοντας» από την άλλη ακόμα περισσότερο τις ελπίδες της ομάδας της Μεταμόρφωσης για αποφυγή του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα στο 33ο λεπτό με πλασέ του Νιτέξι σε αντεπίθεση (1-0), όμως λίγο πριν την ανάπαυλα ο Λερούτσος με φάουλ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 70ο λεπτό η ΑΕΜ έμεινε με παίκτη λιγότερο στο παιχνίδι λόγω αποβολής του Μπαντίνογλου με δεύτερη κίτρινη και δύο λεπτά μετά ο Μπούσκος είχε δοκάρι με πλασέ από πλάγια θέση. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να φτάσουν στο γκολ της νίκης στο 81ο λεπτό με κεφαλιά του Ζήκου έπειτα από φάουλ του Λερούτσου.

Διαιτητές: Κασίδης, Καμπιώτης-Παντελής

ΑΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Γιάννης Γρίμας): Φούσκας, Χατζηιωαννίδης (89' Δημητρός), Κλετσίδης, Περιβολαράκης, Τούντας, Ζάχαρης (83' Ρασίντ), Τουρέ, Μπούσι, Ντιέξι, Παπαρδάκης (71' Καραβάνας), Μπαντίνογλου

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Ανδρέας Νάστος): Αδαμόπουλος, Κιτσώνης, Μπισμπίκης (83' Μάλλιος), Δαούτης, Μπούσκος, Ζήκος, Κουργιαλής (46' Γιώτης), Παπαδημητρίου, Φούρλας, Λερούτσος (90' Καλογήρου), Κορωνιός (46' Τζώρτζης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35