social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Από κοντά η Δόξα Βύρωνος, 2-1 την Κοψαχείλα στο Π. Φάληρο

Από κοντά η Δόξα Βύρωνος, 2-1 την Κοψαχείλα στο Π. Φάληρο

Κατά... πόδας ακολουθεί η Δόξα Βύρωνος τις δύο ομάδες που προπορεύονται στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ και δεν τις αφήνει να πάρουν... αποστάσεις!

Το συγκρότημα του Δ. Κωνσταντόπουλου πέρασε νικηφόρα από το Π. Φάληρο, όπου επιβλήθηκε με 2-1 της μαχητικής Κοψαχείλας, για να παραμείνει στο -2 από την πρωτοπόρο Αθηναΐδα και στο -1 από τον Αστέρα Ζωγράφου.

Μόλις στο 12ο λεπτό ο Φυρίγος άνοιξε το σκορ με σουτ από θέση εκτός περιοχής (0-1) και τρία λεπτά μετά (15') ο Τσακναρής έκανε το 0-2 με κοντινό πλασέ σε φάση που υπάρχει υποψία για επιθετικό φάουλ στον γκολκίπερ Μοσχοβίτη. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2 στο 55' με σουτ του Δ. Βεϊζάι από θέση εκτός περιοχής, όμως η αντεπίθεσή τους δεν είχε συνέχεια, παρότι πάλεψαν για να βρουν τους διαδρόμους προς την εστία του Μεϊμάρογλου.

Διαιτητές: Σύψας, Μπάγιας-Καράμπελας

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Μοσχοβίτης, Φόνσος (89' Αγγελόπουλος), Ίμπρο, Μοχαμέτι, Πρέντσε, Λύτρας (75' Μπετχαβάς), Περιμένης (46' Δ. Βεϊζάι), Ασημακόπουλος, Σταμούλης (86' Ψαθάκης), Φ. Βεϊζάι, Νούλας (46' Φύτρος)

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Μεϊμάρογλου, Τζάρτζαλος (56' Χαλβατζής), Βουτάς, Ρωμανός, Χουχούλης, Τσακλάνος (75' Καραβαγγέλης), Τσάκναρης (46' Δούκας), Φυρίγος, Καρατσομπανάκης, Ζευκιλής, Λεβέντης (61' Μίζιος).

 


Σχετικά άρθρα

Παπασπύρου: Τα φαβορί φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο (vid)

Δόξα Γκύζη: Αποχαιρετιστήριο μήνυμα και αποθέωση σε Τσαλουχίδη - Ζαρέντη

Χαραυγιακός: «Η ομάδα σας είχε ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35