social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Ξύλο» και αποβολές στο Ιάσων-Γαλάτσι (0-1)

«Ξύλο» και αποβολές στο Ιάσων-Γαλάτσι (0-1)

Από αρκετή ένταση και συμπλοκές στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος της, στιγματίστηκε η αναμέτρηση του Ιάσονα με το Γαλάτσι στο δημοτικό στάδιο Ιλίου.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν την πολύτιμη νίκη με 1-0 χάρη σε πλασέ του Θεοδωρακάτου στο 47ο λεπτό, ωστόσο τις... εντυπώσεις «έκλεψαν» τα όσα εξωαγωνιστικά διαδραματίστηκαν από το δεύτερο ημίχρονο κι έπειτα. Η αρχή έγινε στο 60ο λεπτό, όταν σημειώθηκε θερμό επεισόδιο ανάμεσα στους πάγκους των δύο ομάδων και, συγκεκριμένα, τον πρόεδρο των γηπεδούχων, Νίκο Φούσκα, και τον προπονητή των φιλοξενούμενων, Γιάννη Μητρούση. Οι δυο τους αντάλλαξαν «βαριές» κουβέντες με συνέπεια να αποβληθούν από τον διαιτητή Καπίρη. Οι δυνατές μονομαχίες... έδιναν κι έπαιρναν στο ματς, με τις διακοπές να είναι συνεχείς και την ένταση να συσσωρεύεται, για να εκτονωθεί μετά το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων επιδόθηκαν σε... κλωτσιές και μπουνιές, με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν μάταια να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Εν τέλει, ο απολογισμός των επεισοδίων ήταν τέσσερις αποβολές, δύο από κάθε πλευρά (Κουρεμάδας, Γέρος και Μανέτας, Ραπάι). Σημειώνεται πως από το 75ο λεπτό το Γαλάτσι έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Καραγιάννη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητές: Καπίρης, Σερεβέτας-Τζανόγλου

ΙΑΣΩΝ (Κώστας Δαδίτσος): Πιτσίνης, Σιδέρης (55' Μπράβος), Γλέζος, Λύχνος, Κουρεμάδας, Βιτσέρσκι (55' Κερασιώτης), Αποστολόπουλος (75' Σταθόπουλος), Τραγανός, Γέρος, Μουζάι, Χαλάς.

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Γιάννης Μητρούσης): Θεοφανίδης, Τσέπας, Ραπάι, Νταβαρίνος, Δουδουμόπουλος, Καραγιάννης, Θεοδωρακάτος (80' Παπαδόπουλος), Γιαννόπουλος (80' Μπουλάρι), Γεωργαντώνης, Χατζηπαναγιώτης (90' Ξυδούς), Μπαϊράμι (60' Μανέτας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35