social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έκλεισε θέση στα μπαράζ ο Φοίνικας Περιστερίου (2-1 την Κηπούπολη)

Έκλεισε θέση στα μπαράζ ο Φοίνικας Περιστερίου (2-1 την Κηπούπολη)

Τον στόχο της ανόδου μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ θα διεκδικήσει ο Φοίνικας Περιστερίου, καθώς «κλείδωσε» τη δεύτερη θέση στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Στ. Πανακούλια επιβλήθηκε με 2-1 της Κηπούπολης στο περιστεριώτικο ντέρμπι, που είχε να προσφέρει αρκετές συγκινήσεις. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 25ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε ο Στάθης και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το 1-0, για να φτάσουμε στο τελευταίο εικοσάλεπτο όπου γράφτηκε η υπόλοιπη ιστορία του αγώνα. Στο 72' αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στην ίδια φάση ο Καλυβάς, όμως παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα, ο Φοίνικας έφτασε στο 2-0 στο 83' χάρη σε πλασέ του Στάθη έπειτα από γύρισμα του Μποζά. Το μόνο που πρόλαβαν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι, που πάντως είχαν πολύ καλή παρουσία, ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο 86' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καλαμοτουσάκη σε παράβαση που κέρδισε ο Τζαρέλλας.

Διαιτητές: Αλάμπεης, Αναστασόπουλος-Πρίντζιος

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Στάθης Πανακούλιας): Νικολακόπουλος, Θεοδωρακόπουλος (46' Καλυβάς), Ηλιόπουλος, Ανδριανάκος (80' Αναγνωστόπουλος), Λάσκαρης, Γιαταγανάκης, Χαλικιάς, Στάθης, Μάζης, Λαγός (75' Αθανασάκης), Διονάτος (75' Μποζάς)

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Χρήστος Παλλίδης): Γονιδάκης, Σταματογιαννόπουλος (72' Κατσάτσος), Θεοχαρίδης (46' Μουράτης), Σοφός (46' Ανδρωνιώτης), Σαββουλίδης, Παούρης, Καλαμοτουσάκης (87' Λέμης), Λουκάκης, Τζαρέλλας, Νένδος, Πίνο (70' Νίκος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35