social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κωνσταντόπουλος: Η κάθε ομάδα των μπαράζ έχει τα δικά της προτερήματα

Κωνσταντόπουλος: Η κάθε ομάδα των μπαράζ έχει τα δικά της προτερήματα

Στη μάχη της ανόδου ρίχνεται το απόγευμα της Κυριακής (9/4) η Δόξα Βύρωνος, η οποία θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο Καλαμακίου από τον Άγιο Δημήτριο για την 1η αγωνιστική των μπαράζ των δευτεραθλητών της Β' ΕΠΣΑ.

Ενόψει της πρεμιέρας ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος μίλησε στο Soccerlive, καταθέτοντας την άποψή του πως η κάθε ομάδα έχει τα δικά της προτερήματα.

«Στα μπαράζ δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Είναι παιχνίδια ειδικών συνθηκών και όποιος πιστεύει ότι θα κριθούν τα πάντα από τις πρώτες αγωνιστικές, κάνει λάθος. Οι ομάδες που παίρνουν μέρος σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, έχουν η καθεμία τα προτερήματά της και πραγματικά εύχομαι να γίνουν παιχνίδια αντάξια του ονόματος και της ποιότητας των ομάδων» σχολίασε αρχικά ο τεχνικός των κυανόλευκων και συνέχισε: «Είναι ομάδες που οι τρεις από τις τέσσερις προέρχονται από τη μεγάλη κατηγορία της Αθήνας, συν τον Φοίνικα που τα τελευταία χρόνια είναι στην ελίτ της Β' Κατηγορίας. Θέλω να πιστεύω ότι και οι τέσσερις ομάδες θα ανταμείψουμε τον κόσμο που θα έρχεται στο γήπεδο». Στον επίλογό του, ο Δ. Κωνσταντόπουλος θέλησε να ευχηθεί περαστικά στον ποδοσφαιριστή του Αγ. Δημητρίου, Μεντί, που είχε σοβαρό τραυματισμό στο ματς με τον Απόλλωνα Αθηνών/Δάφνη και «να επανέλθει γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35