social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε... αέρα η Δάφνη Π. Φαλήρου από το Ηράκλειο (0-3)

Πέρασε... αέρα η Δάφνη Π. Φαλήρου από το Ηράκλειο (0-3)

Ένα ντέρμπι των μεσαίων θέσεων της κατάταξης στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ η Δάφνη Π. Φαλήρου το μετέτρεψε σε... περίπατο, πραγματοποιώντας «άλμα» προς την εξασφάλιση της σωτηρίας!

Η ομάδα του Γ. Ντάκουρη εμφανίστηκε καλά διαβασμένη στο γήπεδο της Πρασίνου Λόφου και έφτασε σε επιβλητική νίκη με σκορ 3-0 απέναντι στο Ηράκλειο, που έδειξε για ακόμη μία φορά ότι δεν βρίσκεται σε καλή περίοδο.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν σε γενικές γραμμές μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται να βρουν διαδρόμους η μία προς την εστία της άλλης. Την πρώτη πολύ καλή στιγμή για γκολ την είχαν οι γηπεδούχοι και καταγράφηκε στο 25ο λεπτό, όταν ο Μπότης ανάγκασε σε δύσκολη απόκρουση τον Λάππα με σουτ από το ύψος της περιοχής. Οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο, ευτύχησαν να βρουν γκολ σε ένα καθοριστικό χρονικό σημείο και, συγκεκριμένα, στο 39ο λεπτό, χάρη σε ασύλληπτο σουτ του Μουρελάτου από θέση εκτός περιοχής στον άξονα (0-1).

Έχοντας αποκτήσει το προβάδισμα, οι πράσινοι επέβαλαν το πλάνο τους στο δεύτερο μέρος, έκλεισαν όλους τους χώρους και, αξιοποιώντας κάποιες αντεπιθέσεις τους, διεύρυναν την επικράτησή τους! Στο 63ο λεπτό ο Ι. Βλαχάκης έσπασε το τεχνητό οφσάιντ της αντίπαλης άμυνας, βγήκε απέναντι στον Βαμβακά και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 0-2, ενώ στο 87' ο Ε. Βλαχάκης κινήθηκε κατά μέτωπο και με αριστερό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-3 για τη Δάφνη, που προσπέρασε τον αντίπαλό της στον βαθμολογικό πίνακα.

Διαιτητές: Αλάμπεης, Μητροφάνης-Μαραθωνίτης

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Χρήστος Λάμπρου): Βαμβακάς, Καρώνης, Λεοντόπουλος, Παρασκευάς (73' Καφετζής), Νταής, Ναούμ (68' Τσίχλας), Μπότης, Νταλένγκα, Μπάκας (86' Καλογερής), Καριατλής, Λινάρδος (68' Βότσιος)

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ (Γιάννης Ντάκουρης): Λάππας, Δερμιτζάκης, Παππάς, Γιαννούλης, Χριστόπουλος, Λιόσης, Ε. Βλαχάκης (88' Κωστακόπουλος), Παπαδόπουλος (88' Ζαχαρίου), Τουφεξίδης (82' Λαγοπάτης), Ι. Βλαχάκης (76' Ξύδης), Μουρελάτος (46' Κωνσταντινίδης)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35