social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χλωρός: Διαψεύσαμε τα προγνωστικά, αυτό θα προσπαθήσουμε να ξανακάνουμε!

Χλωρός: Διαψεύσαμε τα προγνωστικά, αυτό θα προσπαθήσουμε να ξανακάνουμε!

Στη μάχη των μπαράζ των πρωταθλητών της Αθήνας ρίχνεται από αύριο (12/4) το Χαϊδάρι, μία εβδομάδα μετά τον θρίαμβο κόντρα στον Μικρασιατικό Αστέρα και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων θα υποδεχθεί στο γήπεδο «Τ. Χαραλαμπίδης» το Χαλάνδρι και ο Γιάννης Χλωρός διατυπώνει κάποιες απόψεις του με αφορμή αυτή την αφετηρία. Μεταξύ άλλων, ο τεχνικός των κυανέρυθρων εξηγεί για ποιο λόγο θεωρεί πως στο αυριανό ματς είναι φαβορί ο αντίπαλος και ξεκαθαρίζει πως η διαδικασία των μπαράζ έχει φαβορί και αυτό είναι ο Ηλυσιακός.

«Καταρχάς, θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις τρεις πρωταθλήτριες ομάδες. Θεωρώ πως όλα τα παιχνίδια θα είναι ντέρμπι, δεν συμφωνώ, όμως, με αυτούς που λένε ότι δεν υπάρχει φαβορί. Για μένα υπάρχει απόλυτο φαβορί και είναι ο Ηλυσιακός! Είναι φαβορί βάσει ρόστερ, μπάτζετ, φανέλας, ιστορίας και κόσμου! Από εκεί και πέρα, Χαλάνδρι και Χαϊδάρι διανύουμε μία κοινή πορεία τα τελευταία χρόνια, πέρσι ήμασταν στον ίδιο όμιλο, τερματίσαμε ισόβαθμοι και λόγω διαφοράς τερμάτων στα μεταξύ μας παιχνίδια πήγε στα μπαράζ το Χαλάνδρι. Το καλοκαίρι και οι δύο ομάδες κρατήσαμε τον βασικό κορμό, κάναμε επιλεγμένες, λίγες μεταγραφές και στηριχθήκαμε και οι δύο ομάδες σε παιδιά της ακαδημίας» σχολιάζει ο Γ. Χλωρός και εστιάζει εν συνεχεία στο αυριανό ματς: «Μικρό προβάδισμα έχει το Χαλάνδρι γιατί έχει την εμπειρία των περσινών μπαράζ. Από εκεί και πέρα, διαψεύσαμε φέτος ήδη αυτά που ήταν στα... χαρτιά, αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και σε αυτά τα μπαράζ. Είμαστε πανέτοιμοι για αύριο και περιμένουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο! Θα είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου και εύχομαι το ευχαριστηθούν και να το απολαύσουν όλοι οι συμμετέχοντες».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35