social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έμειναν στην ισοπαλία Παράδεισος και Ιεράπολη (1-1)

Έμειναν στην ισοπαλία Παράδεισος και Ιεράπολη (1-1)

Στην πρώτη τους υποχρέωση στη διαδικασία των μπαράζ παραμονής στη Β' ΕΠΣΑ, Παράδεισος και Ιεράπολη έμειναν στο ισόπαλο 1-1, ξεκινώντας με βαθμό την προσπάθειά τους.

Στο γήπεδο της Πεύκης έγινε ένα παιχνίδι στο οποίο οι Αμαρουσιώτες είχαν την υπεροχή και τις περισσότερες χαμένες ευκαιρίες για να φτάσουν σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Μετά από ένα «στείρο» πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο δεύτερο μέρος και προηγήθηκαν με κεφαλιά του Καραλή σε εκτέλεση κόρνερ στο 52' (1-0). Οκτώ λεπτά μετά (60') ήρθε η ισοφάριση με πέναλτι που κέρδισε ο Λεοντσίνης σε χέρι αντιπάλου και εκτέλεσε εύστοχα ο Λαγκαδίτης για το 1-1. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για το δεύτερο γκολ και, μάλιστα, είχαν δοκάρι σε προσπάθεια του Παλαμίδα από κοντά στο 74ο λεπτό ξανά από εκτέλεση κόρνερ. Ωστόσο, η Ιεράπολη άντεξε στην πίεση και κατέκτησε έναν πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό.

Διαιτητές: Στεργιώτης, Καραγεώργος-Γαλάνης

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ (Γιώργος Σιμιτζόγλου: Γούλας, Παπαστεργίου, Χαβενετίδης, Σφυρής, Αποστολόπουλος (81' Χριστοφιλόπουλος), Καραλής, Πετόκου (58' λ.τρ. Δόσης), Χριστόπουλος (77' Ράπτης), Παλαμίδας, Μιχαλάς, Ζαφής.

ΙΕΡΑΠΟΛΗ (Γιαννούλης Βέρρας): Μανωλίκας, Παπανικολάου, Μπιάζης, Κομνηνάκης, Βιτουλαδίτης, Κασιμάτης (58' Λεοντσίνης), Γιαλαμάς (46' Χαραλαμπόπουλος), Λαγκαδίτης, Σίντρε, Μάνος (83' Μαρικάκος), Τσαπούρνης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35