social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βέρρας: Σημαντικό να μην χάσουμε στην Κυψέλη

Βέρρας: Σημαντικό να μην χάσουμε στην Κυψέλη

Κόντρα στον Πανιώνιο Καισαριανής η Ιεράπολη σημείωσε δεύτερη ισοπαλία (0-0) σε ισάριθμους αγώνες στα μπαράζ παραμονής στη Β' ΕΠΣΑ, διατηρώντας δύο ομάδες πιο χαμηλά στην ειδική κατάταξη.

Παράλληλα, η εξασφάλιση της παραμονής στη Γ' Εθνική για την Αγία Παρασκευή και τον Άρη Πετρούπολης, απομάκρυναν ακόμη περισσότερο τον κίνδυνο του υποβιβασμού για την ομάδα του Αιγάλεω. Χαρακτηριστικό είναι και το σχόλιο του Γιαννούλη Βέρρα στο Soccerlive, ενόψει και της αναμέτρησης με τον Άτλαντα Κυψέλης στην «Αλεπότρυπα».

«Αν δεν χάσουμε το Σάββατο, θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς, γιατί θα έχουμε παίξει εκτός έδρας τα δύο από τα τρία έως τώρα παιχνίδια μας. Είναι σίγουρα θετικό, επίσης, το γεγονός ότι έμειναν κατηγορία η Αγία Παρασκευή με τον Άρη Πετρούπολης. Κερδίσαμε όλες οι ομάδες άλλη μία θέση» σχολίασε ο έμπειρος προπονητής, ενώ για τη μάχη της δικής του ομάδας τόνισε: «Το περασμένο Σάββατο αναμετρήθηκαν δύο ομάδες περίπου ισοδύναμες. Θεωρώ πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Πλέον, παίζουμε με μία ομάδα που έχει κάνει δύο νίκες και δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση. Πιστεύω, ωστόσο, ότι μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35