social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέο βήμα σωτηρίας ο Άτλας Κυψέλης (0-0 με Παράδεισο)

Νέο βήμα σωτηρίας ο Άτλας Κυψέλης (0-0 με Παράδεισο)

Ακόμη έναν βαθμό πρόσθεσε στη συγκομιδή του ο Άτλας Κυψέλης και πλησίασε μια... ανάσα από την εξασφάλιση της παραμονής του στην Κατηγορία.

Η ομάδα του Δ. Σλεποκούροβ έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία με τον Παράδεισο (0-0) και, πλέον, θα σφραγίσει τη σωτηρία της είτε αν πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ιεράπολη είτε αν δεν νικήσει ο Πανιώνιος Καισαριανής την ομάδα του Αμαρουσίου στα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής.

Στο γήπεδο της «Αλεπότρυπας» έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, στο οποίο οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο υπεροχής. Στο πρώτο μέρος υπερτέρησαν οι φιλοξενούμενοι, ενώ στο δεύτερο ανέβασαν... στροφές οι γηπεδούχοι, με το γκολ της νίκης ωστόσο να μην έρχεται για κάποιον από τους μονομάχους. Στις αξιοσημείωτες φάσεις της αναμέτρησης, στο 70ο λεπτό, ο Μπάρε εκτέλεσε φάουλ και είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε καθώς υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ ο Α. Νάση, ο οποίος έκανε κίνηση προς την μπάλα, έχοντας ξεκινήσει από την «πλάτη» της άμυνας.

Διαιτητές: Μαχαίρας, Γκούντος-Κατελανάκης

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Δημήτρης Σλεποκούροβ): Λάτσης, Β. Νάση, Λιβάνιος, Μανάι, Κοσμίδης, Τελάι, Τσιτσόπουλος (46' Μπάρε), Κόστα, Α. Νάση, Καβαλιέρης, Τσαλαβούτας (46' Κώης)

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ (Γιώργος Σιμιτζόγλου): Κ. Γούλας, Ζιώρης (50' Βρανάς), Μιχαλάς, Χαβενετίδης, Λ. Πετόκου, Καραλής, Δόσης (55' Σιούτης), Τζανέτος (86' Χριστόπουλος), Ι. Γούλας (86' Σιμιτζόγλου), Λεφάκης, Κ. Πετόκου.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35