social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive I Ανανέωσε ο Ρίζος στο Παλαιο Φάληρο

Θέμα soccerlive I Ανανέωσε ο Ρίζος στο Παλαιο Φάληρο

Ξεκινάει ο προγραμματισμός του Παλαιού Φαλήρου για την επόμενη χρονία που θα βρει το σύλλογο να συμμετέχει στην Α' ΕΠΣΑ.

Η επιτυχημένη συνταγή έχει ονοματεπώνυμο αφού η διοίκηση του Παναγιώτη Σταυριανάκου δείχνει όσο περνούν τα χρόνια ότι κάνει βήματα προόδου και στο κομμάτι της ανδρικής ομάδας όσο και σε εκείνο των ακαδημιών.

Όντες απόλυτα συνειδητοποιημένοι για τα δεδομένα της εποχής, οι άνθρωποι της ομάδας βάζουν μπροστά τις μηχανές ξεκινώντας εδώ και μερικές ημέρες το πλάνο για τη νέα σεζόν.

Έτσι λοιπόν κατόπιν συνάντησης του αντιπροέδρου, Δημήτρη Κωλέτση και του τεχνικού διευθυντή, Μπάμπη Σούρδη, με τον προπονητή, Αλέκο Ρίζο αποφασίστηκε να επεκταθεί η συνεργασία για τρίτη συνεχόμενη σεζόν μεταξύ των δυο πλευρών.

Το έργο του Αθηναίου προπονητή κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο λαμβάνοντας παράλληλα ψήφο εμπιστοσύνης από την διοίκηση της ομάδας.

Στη συζήτηση έγιναν γνωστά ο προϋπολογισμός, ο μεταγραφικός σχεδιασμός που θα κινηθεί η ομάδα καθώς και ο στόχος για τον νέο πρωτάθλημα, με τις δυο πλευρές να ταυτίζονται σε όλα τα θέματα και να δίνουν τα χέρια.

Πλέον σειρά παίρνει ο σχεδιασμός με τις ανανεώσεις παικτών, αφού θα ακολουθήσουν οι μεταγραφές. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35