social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κράτησε το πρώτο κανόνι του ο Διαγόρας Αιγάλεω

Κράτησε το πρώτο κανόνι του ο Διαγόρας Αιγάλεω

Μετά την πρόσληψη του Βασίλη Βόγλη στην τεχνική ηγεσία, τίθεται αυτόματα σε ισχύ και ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα σεζόν που θα βρει το Διαγόρα μετ 11 χρόνια και πάλι στην Β' ΕΠΣΑ.

Μαλιστα, οι άνθρωποι των πρασίνωνε μπροστάρηεδες τους Νίκο Νταλαμπρία και Στέλιο Γιάκα ξεκινούν τοομάδ προγραμματισμό από το κομμάτι των ανανεώσεων. Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε στη συμφωνία με τον περσινό πρώτο σκόρερ της ομάδας, Δημήτρη Καρακασίδη.

Πρόκειται για έναν από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές της περσινής σεζόν, που έβαλε το δικό του λιθαράκι με την παρουσία του, ώστε η ομάδα να εξασφαλίσει την άνοδο στην Β' ΕΠΣΑ.

Τα 28 γκολ που πέτυχε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο αποδεικνύουν ότι οι άνθρωποι της ομάδας αισθάνονται δικαιωμένοι για την περσινή επιλογή τους να τον εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας.

Με την παραμονή του Καρακασίδη στο ρόστερ της ερχόμενης σεζόν ο Διαγόρας Αιγάλεω δείχνει ότι θέλει να κρατήσει το κορμό του, ξεκινώντας από μια ποιοτική μονάδα που βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων του Πειραιά και της Αθήνας ωστόσο ο Καρακασίδης φάνηκε σίγουρος για την επιλογή του από την πρώτη στιγμή αφού υπέγραψε συμφωνητικό συνεργασίας μέσα σε λίγα λεπτά από τη στιγμή που κάθισε στο τραπέζι με τους ιθύνοντες του σωματείου.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35